reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

na pewno do was dołączy nasza jedna czerwcówczka 2006 ale ona sama się ujawni i tu zawita.
A tak w ogóle to SERDECZNE GRATULACJE. Sama jestem za stycznia więc faktycznie Elżbietak ma rację ze to fajowy miesiac a do tego a jej Filipek jest ode mnie młodszy dokładnie o 28 lat :-):-):-);-);-);-)

reklama
super, że ktoś do nas jeszcze dołączy bo na razie jest nas troszkę mało, ale przyjmujemy wszystkich z otwartymi ramionami :-):-):-) czekamy :-)

Odważyłam się założyć ten wątek jako pierwsza:-) Mam na imię Barbara jestem grudniową mamą 2005 mam uroczą córkę Julcię, a teraz z mężem oczekujemy na drugiego bobasa który pojawi się ok. 11 stycznia.
Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy i zachęcam do piasnia:-)

Witam
Pamiętam jak jeszcze całkiem niedawno ja udzielałam się na wątku "przyszłe mamy- styczeń 2007" a teraz jesteśmy już w "dzieciach urodzonych w styczniu 2007" i nasze pociechy mają po 4 a nawet 5 miesięcy :-)
Gratuluje Wszystkim już świadomych fasolek mam i tym nieświadomym które już wkrótce tu trafią:-) Trzymam za Was kciuki i na pewno będę Was Podglądać :-D;-)

oj ... rok temu to my sie staraliśmy by nasz maluszek urodził się w styczniu... troszkę to jednak potrwało ale już jest z nami...
wszystkim przyszłym mamom styczniowym życze powodzenia i dużo radości w oczekiwaniu

No nareszcie są styczniówki:-).
Zastanawiałam się, dlaczego tak długo Was nie ma, skoro za chwilę luty 2008 powinien się pojawic.

GRATULUJĘ serdecznie i życzę przyjemnej ciąży:-)

czesc Amelka tu Ola:-) ja byłą pierwsza:-p tylko musiałam założyć osobny watek No to teraz siedzimy na dwóch forach:cool2:

Ola no widzisz ja dopiero teraz zauważyłam Twój wątek:-) Wcześniej go nie było:confused: No nic tem mój się wykasuje:-p

reklama
GRATULACJE SERDECZNE!!:-D:-):-):-)

aOLA, masz termin na 19 stycznia- to dzień moich urodzin:zawstydzona/y:

WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!

Do góry