reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc
coraz nas więcej trzeba będzie zrobic liste styczniowych mam :-) ja narzie nie mam czasu jak to na urlopie ale za tydzień mogę zrobić:tak:

zaczyna mnie strasznie mulić Nie miałam czegoś takiego w ciąży z Pitusiem:no:
kurcze nie wiem jak sobie z tym radzić:baffled::baffled:

no ale teraz na grila:cool2:

reklama
witam ale ciepło całe szczeście że to dopiero początki ciąży w tamtym roku przechodziłam wszystkie upały .
Właśnie byłam wczoraj u lekarza no i potwierdził ciąże tak na oko 5 tygodniowa czyli mój syn bedzie miał rodzeństwo fajnie zawsze chciałam miec dwójke dziecino u mnie znowu bezobjawowo przynajmniej narazie .
Chcecie znac płec dziecka przy poprzednim nie wiedziałam do samego końca a teraz bym chciała..
Bede zaglądac do was na ile mi mój synek pozwoli ..
anja78 naprawde super prezencik
a wogule to jeszcze ragratulacje dla styczniowych mamusiek
pozdrawiam w ten upalny dzień

MADZKA - właśnie miałam sie pytać, jak znosicie te upały. Ja nie mogę po prostu oddychać... A na dodatek z własnej winy się przeziębiłam. Nie mogę wytrzymać w nagrzanym samochodzie i sobie na czas dojazdu do pracy klimatyzacje załączałam, co by dało się jakoś dojechać... I teraz zdycham!

megi ty musisz troszeczke uwarzac jest was dwoje ja do celów ochłodzenia używam wiatraka i letniego prysznica

Gratuluję wszystkim Styczniowym mamuśką i życze w tym szczególnym dniu dużo ciepła w tym pieknym czasie jakim jest ciąża, a później i macieżyństwo :-)

Kocham ten stan :-) a wy ?

Pozdrawiam
M.

PS. zerknijcie na inne miesiące i zorganizujcie sobie fajnie forum i miłej zabawy :-)

ja dziś zaliczyła pierwszego pawika :baffled: pisałam Wam, że mycie zębów rano to dla mnie masakra - no i dziś mnie pociągło :szok::baffled: ale trudno - wszystko minie w swoim czasie, ale muli mnie dziś cały dzień !!!
a Wam jak mija niedziela ?!
pozdrowionka :-)

we wtorek moje pierwsze USG, nerwy i radosc, czy bede juz mogla zobaczc"Krewetke"?To moja pierwsza ciaza!! czuje sie fantastycznie mam nadzieje ze tak bedzie do konca.
Troche me sie tylko w glowie muli:-)

reklama
czesc

u nas weekend pełen przezyć Niestety i pełen stesów Wczoraj pojechaliśmy do znajomych do grila i na synka spadło łóżko Na szczęście skończyło się na mega siniaku ale i tak takiego stresa dawno nie miałam A dzis bylismy u okulisty bo Piotrusiowi
"ucieka" oczko Kolejne badanie za tydzien i decyzja czy potrzeba okularków (ani ja ani mąz nie mamy wady wzroku)
Także weekend pełen przezyć Niestety nie da się już tak ze sobą pieścic jak w pierwszej ciązy Chociaz może to i dobrze Czas szybciej płynie

u mnue oawika jeszcze nie było ale chyba się zbliża.............:baffled:

Do góry