reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wszystkie stycznioweczki!!! przechodze z innego forum bo tam cos pusto.jestem w 6 tyg-jutro jade na usg-trzecie z koleji bo bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej.ale ja jestem dobrej mysli.
z dolegliwosci to mdlosci od switu do zmroku i lekko powiekszone piersi ku radosci mojego mezulka:-)
powiedzcie mi dziewczynki jak zamontowac taki sliczny kolorowy suwaczek?

reklama
Witaj PUMI!
A ja na żółty ser już nie mogę patrzeć... Przez ten okres kiedy miałam mdłości właściwie tylko ten ser jadałam. Teraz natomiast jestem na etapie płatków śniadaniowych, 3 razy dziennie porcja z mlekiem.
Madzka - też tak myślę że mogę w końcu zostać grudniówką, chociaż synka urodziłam 10 dni po terminie.

PUMI witaj
A ja nie mam zadnych szczegolnych zachciewajek i mdłosci mam tylko czasami.
Niestety zmagam sie z rzucaniem palenia jak na razie niezle mi idzie chociaz mam straszna ochote na smierdziuchy, ale mam remont w domu wiec nie mam za bardzo czasu o tym myslec najgozej wieczorem ale jak pomysle ze mam truc fasolke to troche przechodzi mi ochota na dymka

No wlasnie, jak to jest z prenatalnymi??? to moja pierwsza ciaza mam 29l i mam niezla myslowke czy moja "Krewetka" jest ok!!!!
Sa jeszcze inne badania jak usg genetyczne, nast wizyte mam na 30go wiec troche popytam mojego gina( tak przy okazji dzieki forum zmienilam jednego z czarnej listy Gdanskich gino na takiego co jest i fajny i profesjonalny) wiec jestem bardzo happy!:-):-)

ja zachcianki mam codziennie-albo sobie wmawiam:happy2:.najczesciej na cos kwasnego i slonego i wystepuja przewaznie wieczorami.dzis jade do szpitala na usg-ciekawa jestem jak tam moj fasolek rosnie? a ha-chcialam dodac ze przytylam 5 kilo! a to dopiero poczatki i brzuszek mam okraglutki jakbym juz byla kilka miesiecy do przodu

dziś na bb przelotem, bo poaskudnie się czuję. Całą noc mnie mdliło i bolał mnie brzuch. Dzisiaj też fatalnie się czuję. A wizytę u gina mam w poniedziałek. Trochę przeraża mnie ten bół.
Nie mam dzisiaj zachciewajki, na nic nie mogę patrzeć.
I wszystko mnie złości. Do bani.
Chciałabym zjeść spagetti, ale jak pomyślę, że znowu czekają mnie pawiki to mi się odechciewa.
Nie będe wam zanudzać. Idę spać.

reklama
witam wszystkie styczniowe mamusie :) mnie wg USG wyszło, ze maleństwo pojawi sie na świecie 2 stycznia. Juz się nie moge doczekać, a mam takie pytanie czy waszą pierwsza myślą zaraz po przebudzeniu jest maleństwo??Ja chyba mam juz obsesję :-)

Do góry