reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
była burza
i moża trochę teraz pooddychać.
Tyle świeżego powietzra, że chce się spać. Tyle, że mi mdłości znowu wróciły. I znowu nie najlepiej się czuje, głowa boli, kręci mi sięw głowie, czuję, że puchną mi nogi i ręce. Dzwoniłam do lekarza, ale nie odbiera. Zastanawiam się co mam robić. trochę się boję. Czy jechać do szpitala??
i moża trochę teraz pooddychać. Tyle świeżego powietzra, że chce się spać. Tyle, że mi mdłości znowu wróciły. I znowu nie najlepiej się czuje, głowa boli, kręci mi sięw głowie, czuję, że puchną mi nogi i ręce. Dzwoniłam do lekarza, ale nie odbiera. Zastanawiam się co mam robić. trochę się boję. Czy jechać do szpitala??
ja tez mam dzisiaj jakis dziwny dzien. ciagle chodze i sie boje zeby moje plamienia nie powrocily. pare dni juz o tym nie myslalam ale chyba sie nie da. juz chyba do konca bede sie zamartwiac tym bardziej ze pierwsza dzidzie stracilam
Masiek mam nadzieje ze z toba i twoja dzidziulka bedzie wszystko dobrze.
Masiek mam nadzieje ze z toba i twoja dzidziulka bedzie wszystko dobrze.dziewczyny -zdalam na nowojorskie prawko!!!!! hurra!!!!! malo brakowalo a by mnie do egzaminu nie dopuscili bo moj instruktor zapomnial licencji wziasc ze soba. chyba bym go udusila jak za miesiac na kolejnym egzaminie musialabym narazac moja fasolcie na ponowne stresy:unibrow:.ale nas w koncu przepuscili.
Milka-powiem Ci ze ja tez calkiem niedawno stracilam swoje pierwsze malenstwo i sie zarzekalam ze w najblizszym czasie nie chce zajsc w ciaze -bo to duze przezycie i tragedia dla matki. ale szybko zapragnelam znowu byc w ciazy i sie udalo.ale tez na poczatku byl jedynie strach zamiast radosci-i do czego doprowadzil?-ze dostalam takich boli z lewej strony ze 3 dni sie przemeczylam i maz zawiozl mnie na ostry dyzur.od razu podejrzenie ciazy pozamacicznej i jeszcze wieksza rozpacz i panika. po kilku koszmarnych dniach wszystko sie unormowalo i przysieglam sobie ze drugiego dziecka nie dam sobie odebrac i ze donosze ta ciaze i bede sie cieszyc urokami maciezynstwa i tak dalej.... i wiesz co?- to ze sie w sobie zawzielam i mysle tylko pozytywnie-duzo mi pomoglo.oczywiscie zdazaja sie chwile zwatpienia ale od razu odganiam te mysli od siebie. wszystko sie moze zdazyc ale ja juz mysle o wozeczku i jak moje dzidzi bedzie mnie budzic po nocach i gleboko wierze ze mi sie to uda!!!
Milka-powiem Ci ze ja tez calkiem niedawno stracilam swoje pierwsze malenstwo i sie zarzekalam ze w najblizszym czasie nie chce zajsc w ciaze -bo to duze przezycie i tragedia dla matki. ale szybko zapragnelam znowu byc w ciazy i sie udalo.ale tez na poczatku byl jedynie strach zamiast radosci-i do czego doprowadzil?-ze dostalam takich boli z lewej strony ze 3 dni sie przemeczylam i maz zawiozl mnie na ostry dyzur.od razu podejrzenie ciazy pozamacicznej i jeszcze wieksza rozpacz i panika. po kilku koszmarnych dniach wszystko sie unormowalo i przysieglam sobie ze drugiego dziecka nie dam sobie odebrac i ze donosze ta ciaze i bede sie cieszyc urokami maciezynstwa i tak dalej.... i wiesz co?- to ze sie w sobie zawzielam i mysle tylko pozytywnie-duzo mi pomoglo.oczywiscie zdazaja sie chwile zwatpienia ale od razu odganiam te mysli od siebie. wszystko sie moze zdazyc ale ja juz mysle o wozeczku i jak moje dzidzi bedzie mnie budzic po nocach i gleboko wierze ze mi sie to uda!!!
Anja78
matka superstar
Milli , Pumi, przykro mi, ze stracilyscie swoje fasolki..
moja przyjaciolka i kuzynka tez, jedna znajoma 8 RAZY!!!!!!w tym 2 invitro. w koncu sie jej udalo, ma slicznego chlopca, ale przeszla przez gehenne.
Ja mialam raz taki sen, ze budze sie cala we krwi....masacra
, tez sie boje caly czas, lykam luteine do 16 tyg chociaz nie mialam zadnych symptomow raz tlko b.male plamienie w 5-6 tyg, ale lekarz od razu luteine przepisal. luz bedzie dopiero po 16 tyg, w zasadzie po nast USG kiedy zrobie wszystkie badania, tzn USG genetyczne, czy wszystko z dzieckiem ok! to 30 czer, troche wiec stres, siedze o 12 w nocy i przegryzam biszkopciki bo nie moge zasnac i zglodnialam
hey Pumi grat , ze zdalas chociaz na dobra sprawe w NYC nie potrzebujesz az tak samochodu, chyba, ze mieszkasz na przedmiesciach. ja tez juz szperam wozki na necie
mam swoje ulubione, moja mama sie zaczela nakrecac juz na maxa, bo na poczatku byla w takim szoku, ze jedyne co powiedziala, ze musze zmienic podlogi z paneli na naturalne piekne deski
to byla reakcja przyszlej babci" zmien podlogi"!!:-) petarda co? a teraz sie przyznala, ze juz oglada ciuszki niemowlece
moja przyjaciolka i kuzynka tez, jedna znajoma 8 RAZY!!!!!!w tym 2 invitro. w koncu sie jej udalo, ma slicznego chlopca, ale przeszla przez gehenne.Ja mialam raz taki sen, ze budze sie cala we krwi....masacra
, tez sie boje caly czas, lykam luteine do 16 tyg chociaz nie mialam zadnych symptomow raz tlko b.male plamienie w 5-6 tyg, ale lekarz od razu luteine przepisal. luz bedzie dopiero po 16 tyg, w zasadzie po nast USG kiedy zrobie wszystkie badania, tzn USG genetyczne, czy wszystko z dzieckiem ok! to 30 czer, troche wiec stres, siedze o 12 w nocy i przegryzam biszkopciki bo nie moge zasnac i zglodnialam
hey Pumi grat , ze zdalas chociaz na dobra sprawe w NYC nie potrzebujesz az tak samochodu, chyba, ze mieszkasz na przedmiesciach. ja tez juz szperam wozki na necie
mam swoje ulubione, moja mama sie zaczela nakrecac juz na maxa, bo na poczatku byla w takim szoku, ze jedyne co powiedziala, ze musze zmienic podlogi z paneli na naturalne piekne deski
to byla reakcja przyszlej babci" zmien podlogi"!!:-) petarda co? a teraz sie przyznala, ze juz oglada ciuszki niemowlece
reklama