reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti- fajnie ze jestes jeszcze. wczoraj mi Sylka towarzystwa dotrzymywala. smutno jak wy juz spicie a ja ciagle sprawdzam czy nie ma nic nowego napisanego

reklama
oo i Mili z nami jest. A jak z mezem- wojna czy lepiej?
Esti i zaczynaja sie schody w tym ci nie pomoge bo nie umiem. ja robie male w aparacie od razu rozmiar S i nie musze w kompie zmniejszac bo nie potrafie

a aparat mam pod reka w szufladzie i mozedlatego co chwile pstrykam fotki hihih. kabelek mam na stale podlaczony do kompa zeby misie nie zawieruszyl ,takze zdjecie pstrykam i od razu wczytuje do komputera

Juz z mezem doszlismy do porozumienia:-) ja tez chcialam sie ciebie pumi przed chwilka zapytac jak zmiejszyc zdjecie ale esti mnie wyprzedzila a nie ma mego R i niemam zielonego pojecia

ja tez jestem :-)
Esti ja robie z solonych, dlatego je moczę, szczerze powiedziawszy to się nigdy nad tym tak bardzo nie zastanawiałam - dałaś mi zagadkę;-) albo jutro zrobie takie i takie i powiem które lepsze :-)
Pumi ale Tobie dobrze, mój men'szczyzna :-) gada że za wcześnie wszystko sobie planuję- co ja zrobię, że tez chce szykowąć maluszkowi pokoik i ciuszki, zabawerczki i w ogóle cały jego nowy kolorowy świat. Fajny w ogóle masz pomysł, podoba mi się. Oczywicie niestety;-) musze się zgodzić, ze prowadzisz w zdjęciach, nie wiem czy zauważyłyście że kotek Pumi bardzo lubi pozować :-D do zdjęć. Niby przypadkowo się na nich znajduje :-D - dobry z niego lisek hihihi

możecie użyć programu do obróbki zdjęć lub mniej skomplikowanego programu jakim jest paint, w nim jak sie pomajstruje to się cos wymyśli :-)

reklama
Do góry