reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Mili - ale sama wiesz jak to jest... trudno racjonalnie myśleć. JAk na ekranie zobaczę bijące serducho i zobaczę moją córcię brykającą - dopiero wtedy się uspokoję.
Troszkę nudzę się dziś w pracy (jakoś już brak mi chęci do pracowania) więc siedzę na allegro i kupuję rzeczy dla Malusi:-)

reklama
No Momi to poszalej na tym allegro. Pozniej zdjecia wklej.....Koniecznie
A ja juz jak na szpilkach. W nocy jedziemy na Hel do Chałup i juz wysiedziec nie moge. Doczekac sie nie moge.....

Witajcie Kochane....
ja wczoraj stwierdzilam, ze jak dzidzia zacznie mnie porzadnie kopac, albo bedzie sie ruszac i bede wiedziec ,ze to ona- bo rzadko wiem.... to wtedy rozpoczne zakupki...
tzn. to beda dla niej prezenciki;-)
a dzis jak sie obudzilam to brzusio mi pulsowal... czesto tak mam..... i czasem w tym pulsowaniu byl jakby taki duzo, duzo moneijszy puls, pomyslalam, ze to moze Dzidzia?! co Wy na to??? wogole napiszcie mi jak Wy czujecie te ruchy.... prosze, bo tez zaczynam schizowac... :zawstydzona/y:
teraz wychodze na miasto, umowilam sie z kolezanka, ktora ma slicznego rocznego Oliwierka... milego dnia, pewnie szybko wroce

Dzidzia to na pewno Twoja dzidzia:-D
Ja czuje takie bąbelki w brzuszku.... takie motylki.... I pojawiaja sie one jak siedze albo leze...Chyba to moje bejbi

podobno jak brzusio tak rownomiernie pulsuje to dzidzia ma czkawke :szok:Sama w to nie wierzylam do wczoraj bo moja dzinia miala ewidetna czkawke :-D.Aruchy odczowam roznie jakby jezdzenie w brzuch albo laskotanie od srodka .wlasciwie trodno to opisac .Momi nie martw sie dziecko spi przez 20 godz dziennie wiec moze baraszkowalo w nocy gdy spalas Napewno bedzie wszystko dobrze :tak:

Helenka dzięki - ja wiem że jest ok, tylko trudno odgonić głupie myśli...
Anja - nie zamartwiaj się - u mnie też kopie dopiero od zeszłego tygodnia, a Ty masz pźzniejszy termin ode mnie. Kiedy masz wizytę u gina - pewnie by Cię to uspokoiło...

reklama
Mialam 2 tyg temu i dzidzia sie ruszala,serce ok i jak wspomnialam,ze nie czuje ruchow to zaczal sie smiac ,"ze za wczesniej i najpierw czuja laski ktore siedza w domu, tzn nie pracuja przez ciaze , maja czas wysluchiwac, w moim przypadku zalatania moge je przegapic.."
ale teraz sie wsu****e i nic a nic nie czuc:no:nastepna wizyta dopiero za 2 tyg:baffled:
Mam dola,czasmi costam czuje ale to raczej flaki:angry:

Do góry