Anja - też z początku myślałam że to flaki:-) - czułam takie delikatne łaskotanie, podszczypywanie - trudno to opisać, i nagle któregoś dnia jak mi Niunia przykopała to już nie było wątpliwości! Daj jeszcze czas swojej Dzidzi i nie łap dołów - nie wolno i koniec!!!:-)
reklama
fajne narzuty znalazłam tylko trochę drogie... w żadnym pokoju nie mam dywanu, więc byłoby wygodnie kłaść Małą na podłodze na czymś takim.
artPopi - Narzuta patchwork dwuwarstw. z poduszką (231083007) - Aukcje internetowe Allegro
artPopi - Narzuta patchwork dwuwarstw. z poduszką (231121607) - Aukcje internetowe Allegro
artPopi - Narzuta patchwork dwuwarstw. z poduszką (231083007) - Aukcje internetowe Allegro
artPopi - Narzuta patchwork dwuwarstw. z poduszką (231121607) - Aukcje internetowe Allegro
Czesc!
MoMi- ciuszki cudne. wczoraj poprosilam siostre w polsce zeby mi tez wylicytowala te spiochy na szelki bo tu takich nie ma.
ale mialam dzis kocia pobudke. od 6 rano zaczelo sie omialkiwanie mnie z kazdej strony, potem skakanie po poduszce niby przypadkiem przechodzila przez moja glowe a jak to nie poskutkowalo to poszla i dziabnela mnie w wystajaca spod koldry noge i to mnie postawilo na rowne nogi. po tej pobudce nasuwa mi sie nastepujacy wniosek- moj kot jest nienormalny!!!
MoMi- ciuszki cudne. wczoraj poprosilam siostre w polsce zeby mi tez wylicytowala te spiochy na szelki bo tu takich nie ma.
ale mialam dzis kocia pobudke. od 6 rano zaczelo sie omialkiwanie mnie z kazdej strony, potem skakanie po poduszce niby przypadkiem przechodzila przez moja glowe a jak to nie poskutkowalo to poszla i dziabnela mnie w wystajaca spod koldry noge i to mnie postawilo na rowne nogi. po tej pobudce nasuwa mi sie nastepujacy wniosek- moj kot jest nienormalny!!!
co do ruchow to Anji gin ma racje. ja siedze w domu od -mniej, wiecej marca i rozleniwilam sie totalnie. dlatego mam duuzo czasu na zajmowanie sie soba i wsluchiwanie sie w organizm i moze dlatego bardzo wczesnie wylapalam pierwsze szturchniecia od dziecka. najpierw mi falowal brzuch. babelek nie czulam zadnych, ale od razu takie plywanie w brzuchu a teraz to juz sa kopniecia i wypychanie mi brzuszka. wczoraj 3 razy w tym samym miejscu ponizej pepka w strone lewej dostalam kopniaka. dziwne uczucie. a jedna zyczliwa strasza pani wczoraj wieczorem powiedziala mi, ze dziecko ma napweno ciasno i dlatego tak wyraznie czuje ruchy i kopniaki.
czyli co? mam malo wod plodowych ? w sumie jakos malo pije napojow bo po wszelkich sokach - zyganko a wody juz mam dosc.
czyli co? mam malo wod plodowych ? w sumie jakos malo pije napojow bo po wszelkich sokach - zyganko a wody juz mam dosc.
reklama