Witam mamuski. Musze napisac sprostowanie do wczorajszego tekstu chodzilo mi o 30mm i 50 mm a nie tak jak to napisalam. Wiecie cos moze na temat wymiarow dzidziusia w tych tygodniach bo od 2 dni lazi mi to po glowie
reklama
A
aOLA
Gość
czesc
na moim paseczku dziś dwie 20 więc PółMETEK

dziewczyny śliczne zakupy
Sylka ale nakupowałaś Ja miałam mało ciuszków ale po porodzie podostawałam od znajomych
Helena ty masz sliczna parkę a teraz co byś chciała? Ja w twojej sytuacji chciałabym miec niespodzianke do końca-jesli bym wytrzymała
także dziewczyny pamiętajcie ze kto przychodzi do dziecka to coś przynosi Zeby wam miejsca w szafie nie zabrakło
na moim paseczku dziś dwie 20 więc PółMETEK

dziewczyny śliczne zakupy
Sylka ale nakupowałaś Ja miałam mało ciuszków ale po porodzie podostawałam od znajomych
Helena ty masz sliczna parkę a teraz co byś chciała? Ja w twojej sytuacji chciałabym miec niespodzianke do końca-jesli bym wytrzymała

także dziewczyny pamiętajcie ze kto przychodzi do dziecka to coś przynosi Zeby wam miejsca w szafie nie zabrakło

A
aOLA
Gość
no tak bo my razem terminujemy I mam nadzieję ze na 18stycznia zaplanowane sa dziewczynki:-)
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
witam Was.... wstalam w lepszym humorku....
mam dzis 5latka na sluzbie... a ostatnio nikt sobie z Nim nie radzi... taki zywiol....
a ja dzis zaczynam 21 tydzien, wiec witam "połóweczki":-)
uciekam do wanny.. wroce za chwilke....
mam dzis 5latka na sluzbie... a ostatnio nikt sobie z Nim nie radzi... taki zywiol....
a ja dzis zaczynam 21 tydzien, wiec witam "połóweczki":-)
uciekam do wanny.. wroce za chwilke....
Przejmowałam się że Mała nie kopie - a dziś w nocy dała taki popis, że 2 godziny leżałam i nie mogłam usnąć bo tak kopała że aż brzuch mi podskakiwał :-) ale znaleźliśmy z moim mężulkiem na Nią sposób - seks działa niezawodnie!!! Mam tylko nadzieję, że nasze baraszkowanie ją uspokaja a nie straszy...
Dzidzia - spróbuj jakoś poukładać sprawy z Danielem. Z tego co rozumiem nie mieszkacie razem - może właśnie jak już zamieszkacie wszystko się zmieni na lepsze? Trzymam kciuki.
Dzidzia - spróbuj jakoś poukładać sprawy z Danielem. Z tego co rozumiem nie mieszkacie razem - może właśnie jak już zamieszkacie wszystko się zmieni na lepsze? Trzymam kciuki.
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Momi tez mam taka nadzieje... Jednak jedziemy dzis do jego rodzicow...
ciesze sie bardzo, bo tam jest normalny.... cos zeslablam.... a tu 5latek ma motorek w dupce i nie moge nad Jego pomyslami nadazyc....
Momi ja tez mialam w nocy popis dzidzi, rano tez dala o sobie znac.... mam nadzieje, ze juz tak bedzie kazdego dnia....
ale mi serducho bije.... ide sie na chwilke polozyc.... buzki
ciesze sie bardzo, bo tam jest normalny.... cos zeslablam.... a tu 5latek ma motorek w dupce i nie moge nad Jego pomyslami nadazyc....
Momi ja tez mialam w nocy popis dzidzi, rano tez dala o sobie znac.... mam nadzieje, ze juz tak bedzie kazdego dnia....
ale mi serducho bije.... ide sie na chwilke polozyc.... buzki
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
kurcze ale dzis pustki....
ja wlasnie dostalam telefon od Daniela siostry.... ide do niej, moze zobacze Maluszka, wezme aparat.... jak sie uda to pozniej wkleje zdjecia....
buziaki
ja wlasnie dostalam telefon od Daniela siostry.... ide do niej, moze zobacze Maluszka, wezme aparat.... jak sie uda to pozniej wkleje zdjecia....
buziaki
reklama
Czesc!
pustki pustki....
ja mialam pol nieprzespanej nocy. wieczorem moj P. przylozyl reke do brzusia i poczul sztruchniecie w dlon. ale sie ucieszyl. mowi ze dzidzia sie na mnie wyrzywa bo jestem zolza hihihihi
wczoraj male bylo bardzo aktywne.
potem kolo 1 mialam telefon od klienta ( uscislam- nie prowadze zadnego salonu masazu hihih ) i nie moglam po tym usnac. a dzis o 7 rano na raz pobudka od kotka i telefon meza dzwonil zawziecie. uffff. moze po poludniu odespie z godzinke poki jeszcze mam taka mozliwosc.
pustki pustki....
ja mialam pol nieprzespanej nocy. wieczorem moj P. przylozyl reke do brzusia i poczul sztruchniecie w dlon. ale sie ucieszyl. mowi ze dzidzia sie na mnie wyrzywa bo jestem zolza hihihihi
wczoraj male bylo bardzo aktywne.
potem kolo 1 mialam telefon od klienta ( uscislam- nie prowadze zadnego salonu masazu hihih ) i nie moglam po tym usnac. a dzis o 7 rano na raz pobudka od kotka i telefon meza dzwonil zawziecie. uffff. moze po poludniu odespie z godzinke poki jeszcze mam taka mozliwosc.