dzidzia214
Styczniowe mamy'08
ja tez jestem... reomnt sie dzis zakonczyl, jutro od razna porzadki (rana jak wstane)...
Esti chialabym tez miec za soba juz 3d i dowiedziec sie tak jak Ty, ze z Dzidzia oki... a tu jeszcze 17 dni... czekam dzielnie... ja dopiero jak bede pewna plci zaczne kupowac ciuszki.... mam tez dostac.... ciesz sie, ze masz... musze sobie zrobic to ciasto, ale ja raczej bardzo rzadko pieke, wiec sie boje... hihihi, ale u D jest supcio piekarnik, wiec moze sie przelamie.... ide lulu..... spiaca chyba juz jestem....
Esti chialabym tez miec za soba juz 3d i dowiedziec sie tak jak Ty, ze z Dzidzia oki... a tu jeszcze 17 dni... czekam dzielnie... ja dopiero jak bede pewna plci zaczne kupowac ciuszki.... mam tez dostac.... ciesz sie, ze masz... musze sobie zrobic to ciasto, ale ja raczej bardzo rzadko pieke, wiec sie boje... hihihi, ale u D jest supcio piekarnik, wiec moze sie przelamie.... ide lulu..... spiaca chyba juz jestem....
Ale na 55% chłopak....W kazdym razie na razie mam sie nie nastawiać całkowicie na dziewczynkę a na nastepnym USG bedziemy szukac chłopca...Hmmmm- dziwne...A ja chciałam dziewczynke:-(
:-) takze nikt tutaj na ciebie sie nie obraza, z czasem zobaczysz sama ze milo bedzioesz wspominala ten jedyny i piekny dzien. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i czekamy zniecierpliwoscia na relacje i fotki. Pumi te majtochy i maszynki byly super
chyba w szpitalu jak urodzisz
Chyba niezapomniałaśo swojej najlepszej koleżance