reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Myszorka- koniecznie zdradz mi plan moze i ja skorzystam....
A ja po nocy u tesciowej....poszlam spac o 21 a wstałam o 9 rano. Ale sobie pospałam....Chciałam jak najdłuzej pobyc sama.....
Zaraz lece do kosmetyczki i na małe zakupki..Meza zostawiam z rodzicami- niech sie nimi nacieszyyy
Papatki

Lobo, fajne te tuniki, ja też chcę:sorry2:.
Agnie, życzę wszystkiego naj. Wczoraj nie zdążyłam napisać, ale mam nadzieję, że przeczytasz jutro czy kiedy tam ochłoniesz. Nie jest ważne czy ślub jest kościelny czy cywilny, tylko jak się go przeżywa. Ty, jak widzę, podchodzisz do niego bardzo poważnie i uroczyście - to wspaniale że traktujesz go jako coś bardzo ważnego. Oprawa to rzecz indywidualna. My też mieliśmy tylko cywilny, bo tak chcieliśmy. I było cudownie. Molo w Juracie, odpowiednie stroje... jak się uda to wkleję zdjęcie.

Witam , ja właśnie jem śniadanko:szok:, nie miałam czasu wcześniej, od 9 klientki, jak to w sobotę:rofl2:, wpadło mi trochę kaski więc się wybiorę na zakupy w poniedziałek.A zaraz zmykam do kuchni bo wieczorem mamy gosci i trzeba coś upichcić.Robię szubę i pomidorki faszerowane na zimno i jeszcze jajka nadziewane i moze ciasto ale nie wiem czy sie wyrobię
Jobo tuniczki świetne :tak:

reklama
Esti, dzięki, kolorowych zdjęć niestety nie udało mi się wstawić, bo za duże. Ale sama jestem dumna z tego jak sobie zorganizowaliśmy ten nasz ważny piękny dzień.
Umiem wstawiać tylko po jednym zdjęciu:crazy:

Do góry