reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam cię kasiu. a skąd pochodzisz?
gdzieś się te nasze stycznióweczki podziały, może już w łóziach?
a jak dzidzia, wiesz już kogo nosisz pod serduszkiem?

reklama
helou ?, nikogo nie ma?
to dzisiaj mogę sobie pobuszować , bo mężulek dopiero co wrócił z pracy i musi jeszcze zaspokoić prymitywna potrzebę jaka jest głód, ;-):-)
zanim przypomni sobie , ze ja znowu dzidzie naświetlam :sorry2:

ja jestem- mialam dwie kolezanki z dzieciakami na kawie - w sumie mowily ze na kawe przyszly a wode pily hihi. mam dzis strasznego stersa- musze zwolnic dziewczyne z pracy i przyjac nastepna bo mam noz na gardle ale to nie tak latwo jak sie wydaje- jest mnostwo rzeczy i porblemow zwazanych ze zmiana osoby i monostwo komplikacji - az mi sie zyganie nawrocilo z nerwow. ale chyba nie zdaze nikogo odpowiedniego przyjac przedprzylotem moich rodzicow bo to mi zjamuje okolo miesiaca- musze codziennie jezdzic na manhatan i przedstawiac i uczyc i tak dalej- jak ja w moim stanie bede zrywac sie z lozka codziennie o 7 rano i tloczyc sie w zasyfionym metrze przez godzine i wogole - szkoda moich nerwow.
a co do objawow z I trymestru- mnie powracaja mdlosci- tak gdzies od 4 dni mnie mecza- amyslalam ze odeszly bezpowrotnie

Esti i Pumi wpsolczuje zyganka.... Esti moze to kawa nie spasowala Dzidzi?!
ja w przeciwienstwie do esti i Asi S nieznosze pomidorwo, jem na sile, fuj... od razu uczulenie.... a kiedys codziennie pomidor, sok z pomidorow, caly czas,a teraz ie moge.... zreszta tak jak Wam wrocily mi ciazowe dolegliwosci, tzn. chce mis ie wiecej spac i nie mam na nic ochoty.... oprocz slodkiego....
Szczypawko ja tez uwielbialam jakis czas temu placki po wegiersku.... w sumie jak je zaczelam jesc to zaczelam wszystko jesc.... hihihi... a co do sasiadek,.... to u mnie to samo co u was, powiem wiecej nawet gorzej, ale to jutro jak wroce popisze bo smieszn ejest a musze isc lulu.... bo rano wstaje i jade do Krakowa......
witam nowe kolezanki w dodatku dwie Kasie....
Kasia23 chyba cos zle liczysz, bo ja mam termin na 13 i dopiero w poiatek zacznie mi sie 23 tydzien.... wiec sobie dobrze sprawdz, nie mysl, ze pisze to z zlosciwowscia, poprostu cos zle jest policzone....
ja tymczasem uciekam do lózia....
P.S. bylam dzis oschla dla D, wogole Go zlewalam i wiecie co??!!! zaczelo skutkowac... odpukac nie zapeszam.....
sijcie dobrze i Wasze dzieciaczki
dobranoc moje Kochane Ciazowy

reklama
Do góry