reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ale mnie dzis nuży...
Co do wózka- to ja tez chce wielofunkcyjny....
Moje kolezanki maja i polecają- zreszta kazdy inaczej robi...
:-)
A dzis na obiad- pomałpuje po Helence- zrobie ogorkową.
Mam dzis spotkanie z Pania, ktora bedzie u mnie w mieszkaniu sprzatac...Chce z nia omowic warunki...
Potrzebuje kogos przynajmniej raz w tygodniu- do sprzatniecia kurzu, pomyscia i pozamiatania podłóg i raz w miesiacu okna...Sama nie mogę a mężuś wraca późno- zreszta on nie posprzata dokładnie:-p

Problem w tym, że mam mało koleżanek z dzieciaczkami ;-P A z kasą to w sumie nie bedziemy na wózku oszczędzać, bo jeszcze jeden maluch planowo ma w tym pojeździć. :pPP

Musisz pochodzić po sklepach i pooglądać co i jak wygląda.
Ja wybrałam taki, koleżanka zachwalała,Do samochodu też się mieści bez problemu, bo my dużo jeździmy i to jest dla nas ważne.Zaraz ci wyślę linka

wanienka termometr(nieprzydatny)reczniki z kaptorem kombinezon 68 a becik mam taki starodawny dluga poduszka sklada sie to na pol i zawiazuje na kokardy uzywane tylko do wyjscia ze szpitala i do chrztu bo to becik po mojej kochanej babci juz trzecie pokolenie bedzie w tym chrzczone oczywiscie poduszka i pierze sa nowe a wyniki chyba nie sa dobre bo mam malo czerwonych krwinek :no:

wózeczek fajny firma tez
jeśli moge sie troche pomądzyć to poziuziajcie ten wózek na zywo ma małe podwójne kółka !!!!!!!!!!!!!!!

kurcze ale dzisiaj wszystkim daje mądre rady......:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: PRZEPRASZAM jesli kogoś uraziłam dziele sie doścwiadczeniem i FACHEM mam sklep dla dzieci i rozmawiam z mami róznymi mamami

reklama
Moje samopoczucie jest dobre a moja mala caly czas o sobie daje znac a najbardziej z rana jak tatus wstaje do pracy:-) mam juz dosc tego remontu. jestem taka wsciekla bo polozylismy tynk ozdobny na sciane i pomalowalismy go na nasz upragniony kolor czyli slonecznikowe lato ale niestety ten tynk wpierdzielil nam farbe. nikt nas nie ostrzegl ze takie tynki wchodza w reakcje chemiczna z farba lateksowa i wyszla nan mozaika pomaranczowo- zolta i jestem teraz zmuszona do bialych scian jestem taka zla bo ja nie nawidze bialego koloru:wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry: a nadodatek siedzimy juz ponad tydzien na glowie tesciowej, nie jest zle ale nie ma jak we wlasnym domku. acha i jeszcze sie nie pochwalilam ze moja tesciowa sie przekonala do imienia mojej corci . wiec wyglada na to ze wygralam;-):tak: i tak by nie miala nic do powiedzenia:-D

Do góry