reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Podziwiam mamy które chcą zająć się wyłącznie wychowywaniem dzieci, ja bym chyba nie umiała. Myślę ze będę potrzebowała jakichś innych zajęć, ale to się okaże:happy:.
Sylka, ja uwielbiam Jeżycjadę Musierowicz.:tak::-D:-)

no właśnie Pandorax póki jeszcze ma trochę czasu może warto wrócić do literatury młodości. może ożyją wspomnienia.:tak::-)
W domu zainstalowałam sobie specjalna biblioteczkę na Chmielewską ale teraz przypomniałam sobie o Musierowiczowej. Chyba od jutra razem z ciuszkami będę kupować książki i zapełnię biblioteczkę:-D:-):-):-):-)

sylka nie ma ubranek 64 rozmiary sa co 6 cm a wiec 50,56.62,68,74,80,86,92, itd
rozmiary roznych firm tez sie roznia z tego co pamietam 62 to tak do 3 miesiaca ale moje dzieci mialy wtedy juz 7 kilo i byly dlugie a kazde dziecko jest inne

Sylka, Paulinek - chyba mamy podobne gusta literackie:-D. Ja też mam chyba pół kolekcji Chmielewskiej. A Musierowicz przeczytałam dla przypomnienia całą serię latem tuż po oddaniu pracy doktorskiej. Może Terrego Pratchetta też czytacie?:happy:

Witam i dziękuję za komplementy:-):-):-)
Cieszę się Asiu że u Ciebie oki, dobrze że pojechałaś do tego lekarza dzisiaj:tak:
Paulinek ja też uważam że należy o siebie dbać tym bardziej ciąży:tak:, ciąża to nie choroba a cudowny okres w naszym życiu.
Laseczki jeśli same się czujemy dobrze we własnej skórze i się sobie podobamy ti inni też tak będą nas odbierać.W końcu szczęśliwa mam to szćzęśliwa rodzina:-D:-D
Momi
niezła laska z Ciebie i bardzo fajne zdjęcia, oryginalne:tak:
Sylka mamy prawie takie same brzusie wielkościowo, razem raźniej;-)

A ja zamierzam sama wychowywać dziecko, a mój zawód jest taki że mogę sobie dorabiać w domu albo na 1, 2 zostawić z babciami bobaska.Zamierzam jeszcze się podszkolić w zawodzie.Myślę w ogóle o założeniu studia wizażu, będę sobie sama szefem:-D
I uważam że jeśli kobieta siedzi w domu to wcale nie jest kurą domową, wykonujemy w domu tyle zawodów............
A jęsli kobieta jeszcze o sibie dba siedząc w domu to jest super:-)

A co do Musierowicz i Chmielewskiej to też bardzo lubiłam jak bylam nastolatką, chyba znowu poczytam:-D
Bardzo lubię czytać książki, ostatnio czytałam fajną, ale jakoś tytuł mi wyleciał mi z głowy.................:confused:
Pandorax nie miałam okazji czytać książek tego autora,chyba że nie pamiętam autora, może jakiś tytuł znany?Jaki to jest gatunek literacki?

A co do rozmiarówki to mój kombinezonik ma rozmiar 56, ale jst z H&m więc numeracja jest zawyżona to 62.Spokojnie całą zzimę przenosi Oliwierek.Kombinezon jest taki słodki że już nie mogę się doczekać kiedy Oliwerka w niego ubiorę.
A rozmiar 68 to tak na półroczne dziecko

reklama
e-stera, Pratchett pisze fantasy, ale nie takie sztampowe, to jest raczej karykatura naszego świata:-). "Kolor magii" jest najbardziej znaną książką.

Do góry