reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej Dziweczynki. Ale piszecie i piszecie. nie nadążam poprostu czytać. J sobie duuuuuuzo leżakuje. Mężuś nie pozwala mi nic robić.....więc tylko z łożka na łóżko. Wstaję praktycznie żeby zrobić obiadek i zjeść go razem z mężusiem......dziś byłam na glukozie. Trochę to było fujjjjjjjjjjjjjjjj, ale twardym trza być..to przecież dla Filipka....troche mi było dziwnie po tym ale da się przeżyć. A z tym moim leżeniem to jest tak ze bałam się na wagę stanąć, ale nie było źle. przez 2 tyg. przytyłam ok. 60 dag( w tym 3 doby w szpitalu hihihihi). Więc przyrost wagi taki jak wcześniej, czyli jak pracowałam i spacerowałam duuuuużo....teraz mam 65kg czyli 6,5 na+....troche jest ale potem się tym bde martwić....
Ztego co czzytam to wy już macie tyle ubranek dla swoich dzidzilków a my NIC. podobnie jak Wy liczyłam że coś dostaniemy ale widze ze sie nie zanosi....trzeba w końcu się wybrać na te milusie zkupki....tylko uwierzcie mi, jak nie mam pojęcia co kupować. bo nie chciałabym nakupić niepotrzebnych fatałaszków, ale przypuszczalnie tak się nie da hihiiiiihii. Tak za pierwszym razem....
Ale się rozpisałam.....Cieszę sie ze już wyzdrowiałyście kobitki....Trzymajcie się cieplutko i dawajcie się żadnym choróbskom!!!!! Buziaki

reklama
sorki ale się pomyliłam. chciałam napisać zebyście nie dawłay się oczywiście żadnym choróbskom.......Sorrrry

A mnie chwycił dół na wieczór :-:)-:)-:)-:)-( mezus sie dzisiaj nie odzywał to pewnie dlatego :wściekła/y:paule chyba infekcja łapie i ide spac dobranoc

majpoa witaj, dawno Cie tu nie bylo... odpoczywaj jak tylko mozesz.....
Donia ja tez mam dolek... nawet napisalam sie syropku, zeby przespac ta noc, bo tez b zle sypiam, a dzis duzo nerwow zjadlam... masakra- szkoda mowic......:sorry:
jutro ide do gina..... nie moge sie doczekac....
sijcie dobrze Kochane.....

Majopa- ciesze sie ze juz w domku jestes i leniu****esz! potem nam juz nie bdzie to dane hihih. Mam nadzieje ze do konca wytrwamy juz bez niespodzianek.
ja dzis kupilam posciel do lozeczka - zdjecia wkleje innym razem.
padam na pysk- ide sie polozyc.

Dzień dobry Ciężarówki:cool:
Ja z poduszką między nogami sypiam w miarę normalnie.Chociaż codziennie w nocy wstaję za potrzebą,co wcześniej się nie zdarzało...No ale z tego co piszecie to mam się z czego cieszyć!Za to sny mam takie porąbane...W filmach sensacyjnych takich akcji jak w moich snach nie ma....A dzisiaj mężuś na zawodach gimnastyki artystycznej jako tajny agent...Hihi!Przechodzę samą siebie!
Sylka ja moją mamunię baaardzo kocham!I naprawdę nie trzeba mnie przekonywać,że to cudowna babka bo jest cudowna!Tylko czasem strasznie dużo z nią kłopotów...Żeby jej coś wytłumaczyć pokojowo,na co ona ma inny punkt widzenia to wyższa szkoła jazdy!Zawsze była nieco nadopiekuńcza.Chociaż i bardzo odważna bo w końcu nasze zamieszkanie osobno było za obupólną zgodą.I nie żałuję bo dzięki temu zaczęłyśmy się normalnie dogadywać ze sobą.
Majopa dbaj o siebie i leniu**** ile sie da!:-D

Dzidzia biedactwo ty się zdręczysz w końcu.Nie dają Ci żyć te hormony...Jak nie euforia to doły.Ja Ci życzę jak najwięcej tej euforii!Jeszcze tylko parę dni takich stresów i wszystko stanie na głowie.I zamiast za dużo myśleć trzeba będzie działać! :happy: I się zadomawiać.I wszystko po swojemu poprzekładać.Także trzymaj się!

Witam was kochane dziewczynki. Wlasnie weszlam na nasza liste i niewiedzialam ze juz sa wpisane imionka dzieciaczkow , ja tez chce, aOLA prosze wpisz mi ze bedzie Natalia z gory ci bardzo dziekuje. jest to ostateczne imie dla mojej malej:-):tak:

Czesc Dziewczynki
Szczypawko- no mamy maja to do siebie,że wiedza wszystko lepiej od nas. Moja mama tez lubi sie wtracaca ale ja zaraz sprowadzam ja do pionu;-)
Natomiast moja tesciowa- oj szkoda gadac...najgorsze jest to,że jakos nie przejdzie mi przez gardło żeby na nia nakrzyczeć....Wku...ia mnie niesamowicie:wściekła/y:
Dzidzia- jak wrócisz od doktorka to pisz zaraz co i jak...
Majopa- odppoczywaj duzo, wybycz sie za nas wszystkie na maksa....
A ja co chwile słyse o jakis sensacjach porodowych- wczoraj np dowiedziołam sie ze dziewczyna, u ktorej ciaza przebiegała książkowo urodziła dziecko z 1 pkt APGAR!!!Meczyła sie przez 8 godzin az w koncu lekarze podjeli decyzje o cessarce. A dziecko urodziło sie niedotlenione, w pierwszych sekundach nie biło serce....Wiem,że takie sytuacje sa ekstarmalne i czasem sie zdarzają ale zaczynam sie bać

czesc witam z rańca Moje dziecko znowu kaszle Oszaleje przez te choroby Nie mam czasu na nic A plecy bolą mnie juz wieczorem na maxa A tu jeszcze 3msc:szok::szok::szok:

reklama
czesc Dziewuszki....
aOla wspolczuje z bolem kregoslupa... mnie on narazie nie dotyczy ale za to biodra, kosc ogonowa i krzyze to nadrabiaja....
Asia nie wolno Ci słuchac takich historii!!!!
one sie zdarzaja ale widocznie musialybyc jakies wczesniej problemy, skoro dziecko po porodzie mialo 1pkt....
prosze nie piszmy tu o takich rzeczach, bo a chwile kazda z nas zacznie schizowac....
ja do lekarza dopiero na 14... wiec jeszcze mam troche czasu....
wlasnie ide zaniesc d garniutur do czyszczenia....
buziaki

Do góry