reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

MoMi, ta wanienka wygląda jakby trzeba było robić prawo jazdy na jej obsługę:rofl2::sorry:. A o tych wózkach to strach sie bać :szok: i do sklepu to chyba tylko z ta listą.
Anja, dzięki za info, przede wszystkim chcemy do ikei, ale może jak będzie po drodze to tam też zajrzymy:tak:

reklama
momi moze i ta wanienka jest wypasna ale dla mnie za bardzo nabajerzona dodatkami...
Osobiscie nie kupiłabym takiej wanienki dlatego,że po 1- jest za droga, po 2- niewygodna dla nas...
ja tez kupie wanienke na "nozkach". a jak juz dzidzus wyrosnie z małej wanienki to bede go kładła do duzej wanny, gdzie bede mogla mu wiecej kolorowych zabawek nawrzucac....

a co do tych substancji szkodliwych- kurcze nie dajmy sie zwariowac...Takie jest moje zdanie. Za chwile beda pisac,ze ciuszki dla niemowlat sa skazone albo jeszcze lepiej...pampersy...

Witam! Mnie też ogarnął szał zakupowy, mamy juz większość rzeczy (łózeczko, fotelik, wózek, wanienkę - niektóre spadkowe inne nowe). Część rzeczy dla Młodego mam od szwagierki ale są to raczej większe ubranka. Więc podobnie jak MagdaRybka proszę o pomoc - kupuję przeważnie rozmiar 62 mam chyba po 2-3 sztuki rozmiaru 50 i 56. Więc teoretyczne jestem przygotowana na kazdą opcję :-). Jak myslicie czy jakiegos rozmiaru powinnam kupić więcej? Będę mieć planową cesarkę więc tak od razu nie wyruszę na rajd po sklepach.Dzięki

czesc Kochane... przepraszam, ze sie tyle nieodzzywalam, ale nie mialam czasu... poza tymnm moj brat jak tylko sie wyprowadzilam zaczal sie rzadzic na kompie i pokasowal mi rozne programy m.in. gg i moje ulubione stronki.... swinka.....
nie jestem w stanie Was doczytac....
u mnie oki.... w zeszlym tygodniu myslalam, ze juz sie wyprowadze od D, docieramy sie dosc ostro- ale to bylo do przewidzenia:-D czuje sie roznie, w zaleznosci od pogody.... dzis strsznie mnie ciagnie w dol..... wogole to sie strsznie placzliwa zrobilam.... grrrrrr..... mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze:)
wlasnie bylam u siebie w Kosciolku zalatwic zaswiadczenie, ze jestem praktykujaca... bo w sobote mam zostac po raz drugi chrzesna.... i bylo tam w przedsionku napisane, ze z wyjatkiem ludzi, zyjacych na kontrakcie cywilnym..... i nie wiem co teraz robic, bo nikogo ni zastalam tam.... czy udawac, ze jestem ciazowa bez slubu czy co.... k.... ale wymyslaja..... macie jakies pomysly??

a co do wanienki... to ostanio bylam w 4kids i byly ta wklady do wanienki albo z gabki albo takie plastikowe i wiecie co??!! gosiu powiedzial, ze to wszystko jest albo nieparktyczne albo nie higieniczne.... ze najlepiej pieluszke miec.... wiec ja sie tego trzymam.... bo niby fajnie jak dzidzia lezy, ale ciezko ja obrocic albo odnosnie gabki- jak chcecie ja dobrze wyczyscic po kazdej kapieli.... malo higieniczne....

Hej Dzidziu :-)
Jak miło,ze do nas w koncu zajrzałas. Co do D- to ten etap minie a to,ze jestes płaczliwa to pewnie emocje. Duzo ostatnio sie dzieje u Ciebie- slub, przeprowadzka,zaawansowana ciaza.
Co do tego zaswiadczenia- to sama nie wiem co Ci powiedziec...Kurcze jakby to mialo jakies znaczenie..bez sensu.

reklama
czesc

nie było mnie troszke bo mężuś przyjechał i trzeba było sie nim zająć:-p:sorry:

szczypawka gratuluje córci Ale już duża myszka A będziesz miała cc? bo jeśli tak to zagadaj z lekarzem zeby ci tak zrobił żebyś wyszła na święta do domku
magda rybka moim zdaniem wyprawka powinna się zaczynac od conajmniej 62 Nie trzeb akupowac dużo Wystarczą 3-4 komplety

co do wanienki to jestem zdania że najzwyklejsza jest najlepsza Teraz dostałam cały stolik z przewijakiem ale raczej nie bedę z niego korzystać Muszę go sprzedać
Piotrusia kąpałam na łóżku i obok sobie siedziałam A jak zaczął siedzieć i pryskać to wylądował w dużej wannie ale w wanience Pewnie wanienki na stelażu sa wygodniejsze ale na to trzeba mieć miejsce

dostałam od trzech osób paczki i jak licze to mam po 10szt body tyle samo kompletów i wszytko od najmniejszych rozmiarów czyli 56
Wczoraj byliśmy na zakupach Kupiłam ręcznik kocyk i pościel

Do góry