reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
oczywiście że nie chcę urodzić siedziałam sobie na tapczaniku z kartonikiem obok i wkładałam wszystkie skorupy w gazetki i do kartonu wyszło troche tego 4 kartony a to tylko to co u mamy po szafach pochowała jeszcze szafki kuchenne do przejrzenia nasz pokój i o mój BOŻE piwnica gdzie 3/4 rzeczy nasze
pospałam sobie i tak za 2 godzinki wystawię samochód i przewieziemy z mamą te spakowane rzeczy mama zniesie mama wniesie :tak::-D:tak: wszystko powoli
pójdę wczesnie spać a jutro przejrzymy powoli kuchnie i moze KORNELKI rzeczy?
chciałabym z piątku na sobotę przespac tam pierwszą noc chociaż czarno to widzę :rofl2:dużo do przewiezienia........ TIRA bym musiała podstawić:-)

Myszorka- ja sie o ciebie boje- prosze- rob wszystko delikatnie.
Esti u mnie 10 rano- maz mnie obudzil mizianiem hihihi
slonko swieci ale zimno jest. Mam ochote go wyciagnac do duuuzego sklepu dzidziowego ale honor mi nie pozwala po tym jak z placzem wyszlam ze sklepu kiedy mu sie zadne lozeczko nie podobalo. powiedzialam mu wtedy ze wiecej nigdzie nie pojedziemy po rzeczy dla dziecka ( to oczywiscie bylo w nerwach ale dume mam )
Wczoraj bylo bardzo sympatycznie na obiado- kolacji tylko nasi znajomi na kazdym kroku i ciagle nam ktos przeszkadzal. Ale sie najadlam i myslalam ze pekne hihih

Ja sie dzisiaj jakoś wyjatkowo słabo czuje. Zawroty głowy, bole brzucha, bole stawów - raczej nie przeziebienie. Jutro mam odbiór wyników, z powtorki obciazenia na glukoze i sie nederwuje, bo chociażby jedn z 3 wyników bedzie za wysoki to mam cukrzyce ciążową :(.

no....... część rzeczy w domciu:-);-):tak::-D
koko nie chce stamtąd wracać zapytała "kiedy będziemy tu cały dzień?" tak mi sie jakoś miękko zrobiło ja tez już bym chciała tam być cały dzień i noc i dzień i noc

co do siusiana tez chodzę czesto tak co godzine a w nocy? 2-3 razy zaparć raczej nie mam ale terza biose zelazo więc mogą sie pojawić starsznie boje sie żylaków a ponoć przy zaparciach i ciąży to 100% że sie pojawią

cześć mamuśki ;-)

można do was dołączyć? ja podobnie jak wy też rodzę w styczniu a dokładniej 10:-) i już nie mogę się doczekać mojej dzidzi.
pozdrawiam gorąco

witaj asiulka! oczywiście że możesz dołączyć:tak: będziemy się "doczekiwać" razem:-D
Ja się dziś naczytałam opinii o szpitalach w moim mieście na stronie fundacji "rodzić po ludzku" i w każdym zdarzają się przypadki traumatyczne. Znacznie lepiej opisują szpitale w moim rodzinnym mieście, tylko że nie chciałabym zamienić osoby towarzyszącej w czasie porodu z Mążusia na mamę:no: Ona jest kochana, ale wolę Mążusia, a nie wiem czy będzie mógł dojechać w razie nagłej akcji. Tam jest też prywatny szpital, podobno bezpłatny. Jeszcze się pozastanawiam i posprawdzam, porobię wywiady:angry:.

reklama
Do góry