reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ESTI GRATULACJE! niech sie synek zdrowo chowa

hehe mowilam,ze bedziesz nastepna, pytia jestem.
Albi i Szczypawka marudza i marudza z tym skurczami a tu prosze!:-D

reklama
Hyhy, a ja wyciągnęłam śpiewnik chórowy i zaczęłam śpiewać kolędy :-D:-D:-D
Tylko mam trochę chrypkę no i ciężko mi przeponą cokolwiek robić :-p

czesc Kochane... ja tez sie wzruszylam jak dostalam wiadomosc od Esti....
kurcze to niesamowite... ja tez juz chce....
dzis znowu sprzatalam... ale nic mnie nie boli i nic sie nie dzieje....
wczoraj farbowalam wloski, dzis bylam na hennie u kosmetyczki- przeciez musze jakos wygladac na porodowce- hehehe
Sylka ja nie nazwalabym Twojej zupki kwasnica, tylko kapusniakiem- hiihihihi
ale kwasnica w sumie tez u nas moze byc:)
jejku jak my sie rozdwajamy....

Ja przed obroną to się bałam, że wrócę do Was już jednocześnie jako pani doktor i mama;-)
a tymczasem...
ESTI gratulacje dla dzielnej mamy - całuski i uściski - niech się maleństwo dobrze i zdrowo chowa a mamie przynosi tylko szczęście!:-D:tak::-)

Mi lekarka też mówiła że już nie robią tego badania przed porodem - a wiem że koleżance robili już na porodówce.

Aaaaaaaaaale piknie, świeci ładnie choinka i leci White Christmas :-D
Pierniczki już ozdobione, czekają na poniedziałek... :-)
Święta są fajne :]

Esti - wielkie gratulacje!!!!! Czekamy na zdjęcia synka:-)

Ja spokojnie czekam na rozwój wypadków - nie zamierzam niczego przyspieszać ani próbować spowolnić - zaufam naturze... Jeśli uda się - urodzę naturalnie (mam nadzieję...), jeśli nie - będzie cc - trudno.
Trochę mnie nastraszyłyście opowieściami o uszkodzeniach przy porodzie dużych dzieci, ale trzeba być dobrej myśli - stres i zamartwianie się nic nie pomogą. Poza tym lekarz mógł się trochę pomylić i Klara wcale nie będzie taka duża???

Pumi- no tak dokłądnie opisałąs ze Sylka na pewno zrozumie- hhahahahha
Momi- dokładnie nie ma co schizowac czy dzidzia bedzie duza czy w koncu okaze sie cesarka czy naturlany. Dla mnie przynajmniej najwazniejsze jest to,żeby z dzidzią wszystko było w porzadku, zeby dziecko urodziło sie zdrowe.;-)
Co do pierogow to własnie wczoraj Esti jeszcze lepiła je z babcią:-DA dzis juz ma dzidzie przy sobie

reklama
ESTI GRATULUJE

GRS miałam dziś pobierane Jutro muszę zawieźć do szpitala do labolatorium
Po wizycie ok Kolejna za 3tyg 9stycznia i cc ma byc albo 11 albo 14

Do góry