reklama
G
goscinnie
Gość
ale ja nie mam skurczy tylko ciagle mi niedobrze i w głowie mi sie kreci.
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Kochane... ja tez sie wzruszylam jak dostalam wiadomosc od Esti....
kurcze to niesamowite... ja tez juz chce....
dzis znowu sprzatalam... ale nic mnie nie boli i nic sie nie dzieje....
wczoraj farbowalam wloski, dzis bylam na hennie u kosmetyczki- przeciez musze jakos wygladac na porodowce- hehehe
Sylka ja nie nazwalabym Twojej zupki kwasnica, tylko kapusniakiem- hiihihihi
ale kwasnica w sumie tez u nas moze byc
jejku jak my sie rozdwajamy....
kurcze to niesamowite... ja tez juz chce....
dzis znowu sprzatalam... ale nic mnie nie boli i nic sie nie dzieje....
wczoraj farbowalam wloski, dzis bylam na hennie u kosmetyczki- przeciez musze jakos wygladac na porodowce- hehehe
Sylka ja nie nazwalabym Twojej zupki kwasnica, tylko kapusniakiem- hiihihihi
ale kwasnica w sumie tez u nas moze byc
jejku jak my sie rozdwajamy....
Ja przed obroną to się bałam, że wrócę do Was już jednocześnie jako pani doktor i mama;-)
a tymczasem...
ESTI gratulacje dla dzielnej mamy - całuski i uściski - niech się maleństwo dobrze i zdrowo chowa a mamie przynosi tylko szczęście!
:-)
Mi lekarka też mówiła że już nie robią tego badania przed porodem - a wiem że koleżance robili już na porodówce.
a tymczasem...
ESTI gratulacje dla dzielnej mamy - całuski i uściski - niech się maleństwo dobrze i zdrowo chowa a mamie przynosi tylko szczęście!

:-)Mi lekarka też mówiła że już nie robią tego badania przed porodem - a wiem że koleżance robili już na porodówce.
Esti - wielkie gratulacje!!!!! Czekamy na zdjęcia synka:-)
Ja spokojnie czekam na rozwój wypadków - nie zamierzam niczego przyspieszać ani próbować spowolnić - zaufam naturze... Jeśli uda się - urodzę naturalnie (mam nadzieję...), jeśli nie - będzie cc - trudno.
Trochę mnie nastraszyłyście opowieściami o uszkodzeniach przy porodzie dużych dzieci, ale trzeba być dobrej myśli - stres i zamartwianie się nic nie pomogą. Poza tym lekarz mógł się trochę pomylić i Klara wcale nie będzie taka duża???
Ja spokojnie czekam na rozwój wypadków - nie zamierzam niczego przyspieszać ani próbować spowolnić - zaufam naturze... Jeśli uda się - urodzę naturalnie (mam nadzieję...), jeśli nie - będzie cc - trudno.
Trochę mnie nastraszyłyście opowieściami o uszkodzeniach przy porodzie dużych dzieci, ale trzeba być dobrej myśli - stres i zamartwianie się nic nie pomogą. Poza tym lekarz mógł się trochę pomylić i Klara wcale nie będzie taka duża???
Pumi- no tak dokłądnie opisałąs ze Sylka na pewno zrozumie- hhahahahha
Momi- dokładnie nie ma co schizowac czy dzidzia bedzie duza czy w koncu okaze sie cesarka czy naturlany. Dla mnie przynajmniej najwazniejsze jest to,żeby z dzidzią wszystko było w porzadku, zeby dziecko urodziło sie zdrowe.;-)
Co do pierogow to własnie wczoraj Esti jeszcze lepiła je z babcią
A dzis juz ma dzidzie przy sobie
Momi- dokładnie nie ma co schizowac czy dzidzia bedzie duza czy w koncu okaze sie cesarka czy naturlany. Dla mnie przynajmniej najwazniejsze jest to,żeby z dzidzią wszystko było w porzadku, zeby dziecko urodziło sie zdrowe.;-)
Co do pierogow to własnie wczoraj Esti jeszcze lepiła je z babcią
A dzis juz ma dzidzie przy sobiereklama
A
aOLA
Gość
ESTI GRATULUJE
GRS miałam dziś pobierane Jutro muszę zawieźć do szpitala do labolatorium
Po wizycie ok Kolejna za 3tyg 9stycznia i cc ma byc albo 11 albo 14
Po wizycie ok Kolejna za 3tyg 9stycznia i cc ma byc albo 11 albo 14