Nanina- rzuc numer tele na pW to do Ciebie zadzwonie i moze dzis po poludniu podjade, po co bedziesz wysyłąc....
Co do szpitali w okoloicach Wro to ja tez stwierdziłam, ze jak sie cos zaczni9e dziac to jade do Trzebnicy- do Rawicza moge nie zdazyc....
Pumi- Ty wariatko jednak umylas te okna
A do mnie dzis miala przyjechac przyjaciolka ktorej nie widzialam 3 miesiace bo wyjechała do Dublina do pracy. Niestety wczoraj a raczej dzis rano wyladowala w Warszawie a ni8e w Katowicach i nici z naszego spotkania. I smutno mi bardzo:-(
Co do szpitali w okoloicach Wro to ja tez stwierdziłam, ze jak sie cos zaczni9e dziac to jade do Trzebnicy- do Rawicza moge nie zdazyc....
Pumi- Ty wariatko jednak umylas te okna

A do mnie dzis miala przyjechac przyjaciolka ktorej nie widzialam 3 miesiace bo wyjechała do Dublina do pracy. Niestety wczoraj a raczej dzis rano wyladowala w Warszawie a ni8e w Katowicach i nici z naszego spotkania. I smutno mi bardzo:-(
Chociaz tam rzeczywiscie droga nie najlepsza jest...
Ae czekamy na nia tak bardzo,ze chyba juz bardziej nie mozna!I nie tylko my-cala rodzina,przyjaciele,znajomi...Ale my z pewnoscia najbardziej!
. Sny koszmarne - jakies niemowlaczki i inni ludzie martwi i sini pod prysznicami leżeli - brrr
. Ale przede wszystkim strrrrasznie bolały mnie stawy - chyba je przewiałam na obronie (cienkie rajstopki, pantofle - niby tylko przejść do auta itp ale...). I bóle miesiączkowe w podbrzuszu + krzyżowe.:-( Budziłam się co godz lub pół. Do tego lekkie rozwolnienie
. Nie wiem od czego to wszystko, może jeszcze stres schodzi? bo nie wiem czy mam się martwić...
, ale się rozleniwiłam hihihhihi
nic nie poradzę