reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
z tym ksztaltem glowy to roznie, kleszcze mogapowodowac trwale znikszatcenie, po naturalnym glowka jest okragla a ojaej kuzynki synek po cc mial jak zarowka strasznie smieszna, ale teraz jest ok.wiec tu chyba nie a reguly

Asia, masz szczescie, ze masz cywilizowanego gina wiec korzystaj z tego i nie ysl o komplikacjach;-)te moga wystapic nawet przy wiekszym zatwardzeniu:nerd:

No wlasnie nie ma reguly. Tak naprawde wszystko moze sie zdarzyc....
A skoro lekarze proponuja takie znieczulenie to chyba wiedza co robia:confused:

Anja- hahhahahah, ale mnie rozbawilas, no pewnie ze (brzydko mowiac) robiac kupe moze Ci jakas zyla peknac i .....problem murowany...:-D

przede wszystkim może cie na zawsze sparaliżować, o czym pisała Anja, bo to przecież kręgosłup:dry:, jeśli ktoś spieprzy sprawę
a dla mnie to za duże ryzyko zwłaszcza, ze mój próg bólu jest dosyć duży, a przekonam sie niedługo:tak::sorry2:
trochę mnie poboli i potem pewnie przestaje.

a jedna koleżanka do tej pory( urodziła 5 lat temu ) cierpi na niewyobrażalną migrenę i nic na to poradzić nie można bo to skutek zzo. system nerwowy zachował sie inaczej niż zwykle,
no i oczywiście zaraz po porodzie i w połogu jedna miałą takie bóle kręgosłupa, normalnie wysztywniało ją jak przy padaczce tylko brak torsji i nie mogła się ruszać. przypuszczam , że również nastąpiła nietolerancja ze strony układu nerwowego. oczywiście nie wszystkim to sie przydarza:tak:

Sylka- no tak ale to sa indywidualne przypadki...
Ja np znam dziewczyne ktorej podczas porodu naczynka popekaly i tak jej zostalo do teraz wiec chyba nie ma co szukac dziury w calym bo problemy zdarzaj sie wszedzie

to mi się przypomniało, jak koleżanka mnie odwiedziła z jej nowo narodzonym synkiem, bo aż wstyd sie przyznać nie miałam czasu (jak boga kocham) jej odwiedzić. i jak zdjęła mu czapeczkę to wykrzyknęłam, ze bardzo mały podobny do męża a najbardziej kształt czaszki.
fakt, ze jej mąż ma bardzo dziwny i charakterystyczny kształt głowy.
a potem jak poszła, to mnie mąż opieprzył, jak ja jej mogłam coś takiego powiedzieć.

ale jak się zastanowiłam to może sie nie obraziła, w końcu sama sobie męża znalazła i widziała jaka ma głowę, to może i jest zakochana w główce dziecka, no nie?

nie chciałąm nikomu przykrości sparwić ale jak zwykle mój mąż to taki mój wyrzut sumienia czasami dobrze, ze mnie stopuje, a czasami wpędza mnie w czarna rozpacz:-D

no to właśnie napisała, ze to nie przydarza się wszystkim, a moje niepokoje też są subiektywne.:tak:
mnie drażni fakt, ze mogą mi zrobić cc, ale dla zdrowia dziecka mogą mi zrobić wszystko:baffled::-D
decyzja należy do ciebie:tak:

reklama
no nie mogę:-)
znowu wzięłam aparat , żeby nagrać zgrywusa, bo mi nawet nie dawał posta napisać i nagle przestał się ruszać:dry:

ale z wczorajszych 15 ujęć jedno wyhaczyłam, tak ze się nagrał.:tak::-D:-D:-D
a teraz jak piszę to znowu się rusza, pewnie znowu mnie wystrychnie na dudka

Do góry