reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka- moge pisac nie ma problemu. Moj szanowny malzonek lezy obok mnie i na drugim kompie gra. I jest szczesliwy ze nie zawracam mu glowy:-D

reklama
wiesz Sylka my pomimo tego ze jestesmy na szarym koncu listy to i tak musimy liczyc sie z tym ze wczesniej sie rozpakujemy...
Wlasnie zdalam soebie sprawe z tego, że to juz kurna 6 stycznia nastal

Właśnie , a ja wciąż przeciwna jestem zakupowi laptopa.:sorry2:
może to i dobry pomysł, przynajmniej dla mnie , ale czy dla mężula..............
hm........... chyba by się zagrał na śmierć hihihihihi

to ty juz w łóziu, a ja jeszcze muszę pościelać, bo mi mężulo nie zdążył:-(

ale wyprysznicowałam sie jak nigdy hihih

ma pytanko czy kobiet w ciąży jakoś bardziej się pocą, bo ja to juz wytrzymać nie mogę, chyba, ze podniosło mi się ciśnienie i mi tak ciepło?

Ej no poce sie jak prosiak...:-D
Czasem az mi sie wydaje ze latem w upaly bylam bardziej swieza;-)
A teraz leze w lozeczku ale sie jeszcze nie umylam, perspektywa mycia glowy mnie przeraza;-):zawstydzona/y:Ale ciii- brudasem to ja nie jestem tylko musze sie zaraz zmobilizowac

no widzisz ale u ciebie pokazuje suwaczek 25 dni i u mnie
to może mój zwariował?:confused:
tak jak u Albi:-D:-D:-D

nie jeszcze nic nie czuję . :no:
ale mnie przestraszyły dziewczyny wnioskiem, ze te cichociemne to szybciej rodzą, a ja będę zaciskać nogi do końca stycznia bo 40 tydzień to mi wypada od 4 lutego dopiero:szok:
jedynie jaka różnice poczułam, to od kilku dni jak nacisnę sobie pierś to wycieka mi coś przeźroczystego, dalej nie nas\ciskam , bo może by mleczko poleciało
a tak to nic poza tym:no:

A ja sie pograzylam, kupilam mezowi pod choinke gre Wiedzmina i teraz naparza w nia godzinami:-(
no i teraz nic nie moge powiedziec bo przeciez dostal ja ode mnie
Baby sa glupie czasem

reklama
to mnie mąż codziennie musi wyganiać do łazienki, taka mam niechcicę hihihihi

jak sobie pomyśle , ze maiłabym brać kąpiel, to bym chyba się przez 9 miesięcy nie umyła hihihihi
żartowałam:sorry2:

Do góry