reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój a tylko od czasu do czasu i nam pomaga Infacol....................a le wszystkie leki są na kokę dopiero od 4 tygodnia .......więc musisz poczekać............chyba że lekarz pozwoli-ale musisz sie skonsultować.........masuj brzuszek i sama pij herbatkę koperkową

reklama
my tylko dwa razy miałyśmy problem z kolkami... moja mama wtedy brala wacik i kręciła małej dookoła odbytu, pobudzając gazy, czyt. żeby mała sobie pierdneła :) i pomagało, potem szybko jelita zaczynały pracować i po krótkim czasie była kupka i po problemie :)

esti: Ale ona tak sypia, średnio to jest te 5h w jednym rzucie, ale co jakiś czas zdarza się jej te 7h pociągnąć... :-) Dla mnie bomba, bo i z mężem sobie wieczór spędzimy, i trochę pośpię... :p Potem młoda nadrabia z jedzeniem w dzień ;)

Kupiłam rajstopki młodemu ale sliczniutkie i fajniutkie. Dawid obudził sie o 1 i poszedł spac o 8 rano.
Dostałam pismo z IMiD.............. Dawidek jest zdrowy i nie ma mukowiscydozy :-). Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa.:tak:

Moja Dominiczka jak na razie nie miala kolek tfu tfu!! podobno chlopcy czesciej je miewaja.
My wczoraj bylismy w odwiedzinach u znajomych i od razu jak mnie zabraknie to pusto na forum hehehhehe- zartuje!
obudzialm sie o 7 rano bo cos mi sie mokro na brzuchu zrobilo i okazalo sie ze z lewego cyca mam rzeke mleka: wkladka przemoczona, stanik mokry, pizama na brzuchu zalana i pol przescieradla plywa w mleku. do tego lewy cyc sedzi niesamowicie:baffled:

Załączniki

• 007.JPG
    007.JPG
    59,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 004.JPG
    004.JPG
    71 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry