reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wy piszecie o takich problemach a ja wam opowiem co u mnie wymyslij nasz proboszcz, ja i moj narzeczony (jeszcze) mieszkamy juz razem dawno ale nie mamy ślubu bo narazie nie śpieszy nam sie ale ksiądz sie doczepil, powiedział że ochrzci nam małego ALE mamy mu przyprowadzic takich świadkow ktorzy chodzą codziennie do kościoła i są nie tylko wierzący ale i praktykujący. No wiec przyprowadzilisy mu naszego znajomego i siostre od mojego Jacka. Na kumpla się zgodził a na szwagierke nie ! Stwierdzil że nigdy w życiu jej nie widział w kościele ale jak by tego bylo mało nie chcial jej wydac zaswiadczenia zebysmy mogli w innym kosciele go ochrzcic- stwierdzil że nie nadaje się na matke chrzestną bo rodzice chrzestni mają sprowadzic dziecko na dobrą droge skoro rodzice żyją w grzechu. Mówie wam tylko problemów nam narobił ten ksiądz że głowa boli, musieliśmy zmienic chrzestną i chrzciny wkońcu będą 6 kwietnia o 16:00 a szwagierce przykro że nie może byc...

reklama
Souldreamaer nikt Cię nie prosił o komentowanie czyichś decyzji................:angry::angry::angry::angry:.skoro Wy tak zdecydowaliście to ok.....ale nie krytykuj innych.............:angry::angry::angry::angry:.
A my wróciliśmy ze spacerku 2,5 h, prawdziwa wiosna u nas
Maly od 3 dni super je..leki działają i zaczął robić inne kupki...żółte:confused: i nie takie zbite

Donia fajnie ,ze się odezwałaś:tak:Przyjmij moje kondolencje.....
Dobrze ,że syneczek już zdrowy- jest słodki:-D.............napisz jak się nazywa i jak sobie radzisz z dwójką dzieciaczków.
Pozdrawiamy:-)

Doniu my sie raczej nie znamy z forum wiec milo mi Cie"poznac" i skladam szczere kondolencje......czasem zycie sie tak uklada niesprawiedliwie:-(
ubusiem jestesmy w domku od wczoraj ale nie bylam w stanie Wam nic napisac bo bylam wykonczona po tym hardcorze!!!!spaniu na podlodze i jak mi go kluli ciagle myslalam ze bede ryczec jak wol razem z nim wogole to zadymy robilam w tej klinice bo te piguly to do niczego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pluly sie ze moj luki ze mna jest a odwiedziny tylko 1 rodzica to oki........i mnie chciala wygonic na spacer poj**** nie dalam sie ani jego........tez chcialam go zobaczyc w koncu i pogadac co w domu i z Kuba....no a wiec z Kubus ma lekka tendencje wzrostowa fenyloalaniny z 5 wzroslo mu na 5,95 nie wiele ale mimo to zrobili mu dodatkowo obciazenie jakims rodzajem fenyloalaniny i wyniki beda dopiero w pon albo wtorek wiec poki co widze sie z lekarzem we wtorek i znow klinika .lekarz powiedzial ze moze bedzie to tylko obserwacja co jakis okres w klinice i badanie poziomu bialka albo lekka dieta ktorej bedzie trzeba przestrzegac ..na pewno nie grozi mu ostra dieta i typowa fenyloketonuria..........bylam zdolowana plakalam......:zawstydzona/y:ale pocieszylam sie ze dziecko bedzie zdrowe!!!musze byc silna......inni to maja tragedie i wogole......a do lekarza i tak trzeba bedzie chodzic wiec mysle ze mimo ze to do konca zycia to nie moge panikowac i zyc dalej z usmiechem na twarzy !!!! teraz ciekawe na ile i znow nas wezma..znow czeka mnie podloga a tyl;ek tak boli od siedzenia i karmienia maluszka:no::no:nie doszlam jeszcze do siebie po porodzie.......
a co do chrztu to my chrzimy Kube bo jestesmy katolikami wszyscy moze mniej praktykujacymi ostatnimi czasy no ale jak cos to Kuba sam sobie w przyszlosci zadecyduje!!!wiec niesluszne komentarze polecialy ze strony Souldreamaer....
Esti ciesze sie ze u Olisia jest poprawa!!!
Ewciu walczcie z ta anemia 3mam kciuki zeby nie czekalo malenstwa przetanacznie krwi....:szok::szok:badz dobrej mysli!!!!jestem z Wami:tak:

Esti, u nas też duuuża poprawa! Martynka znowu ma cerę gładziutką jak przysłowiowa pupcia niemmowlęcia! a dopiero dwa razy smarowałam tą maścią z antybiotykiem i natłuszczam inną maścią i jak ręką odjął!
my dziś też po długim spacerku, a nawet dwóch spacerkach, najpierw bylismy pierwszy raz nad morzem (uwielbiam to miejsce!!!!!!! :laugh2:), a drugi raz w centrum handlowym na zakupach - moja córka będzie typowym zakupowiczem! przez 2godz chodzenia po sklepach nie spała i wpatrywała się w kolorowe wystawy sklepowe i rzecz jasna wszystkie możliwe lampki i światełka!! ;-)

Donia kondolencje!:no:

A mysmy spedzili super w-end u mojej mamy za miastem, mala caly czas spala, bo chata olbrzymia wiec przestrzen, chlodniej niz u nas, las dookola no i moglam wystawic Nadi do ogrodka:-)wszyscy wyspani, zadowoleni i wypoczeci, samochodem uwielbia jezdzic wiec zamierzam w-endy spedzac teraz za miastem, bo tak zostawie Niunie u mamy a sama czy z Lukim mozey gdzies sobie wyskoczyc.
Foty wkleje pozniej, ide kapac mala bo 2dni bez kapanka:confused:

Wydaje mi sie to nie jest forum na tematy religijne, mozna sie podzielic co z'chrztem ale tutaj udzielamy sobie rad w sprawach kupek i kolek a nie etyki i religii:sorry2:i niech tak zostanie!

"Wydaje mi sie to nie jest forum na tematy religijne, mozna sie podzielic co z'chrztem ale tutaj udzielamy sobie rad w sprawach kupek i kolek a nie etyki i religii
sorry2.gif
i niech tak zostanie!"

Święta prawda!

reklama
Do góry