reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja tez wam zazdroszcze morza- takiego polskiego, prawdziwego!
ja mam tu co prawda ocean godzine drogi przez korki w miescie ale jakos tak inaczej jest niz w polsce - nie ma tego cudownego klimatu i bursztynow

reklama
na dzien dobry to Wszytskiego co naj naj naj dla MAxika i NAtalki oby zawsze dzieciaczki byly usmiechniete zdrowo sie chowaly i rosly slicznie:):-D:-D:-D

bylam w tej klinice z Kuba i dr powiedzial ze wyniki sa dobre chociaz nie bardzo dobre ale najwazniejsze jest to ze jestesmy w domku!!:-)bialko ma tendencje spadkowa chociaz mimo tego musze raz w tyg jezdzic z nim do poradni na pobranie krwi i kontrolowac wysokosc bialka poki co wiec jest scisla obserwacja i takim cudem obeszlo sie bez diety........to groziloby pobytem 2 tygodniowym w klinice z maluszkiem i nockami na podlodze a karmienie na twardym krzesle a mnie tak tylek pobolewa jeszcze a jutro miesiac od porodu:szok::szok::szok::tak:
ogolnie synka mi przebadali z kazdej strony i jest zdrowy wiec jestem cala w skowronkach!
Katarzyna-Joanna masz wozek activ-baby breaker???????bo jest strasznie podobny do naszego:-p:-ppowiedz jestes zadowolona bo ja bardzoooooo:-)
jesli chodzi o czopki glicerynowe dla dzieci to powiem Wam ze zdania sa podzielone......ja jako tech.farmacji podalabym gora polowe czopka 1g czyli wychodzi ze 0.5g to strasznie przeczyszcza te dzieciaczki:angry:

jelsi chodzi o smoczka to moj Kuba nie chce no probuje i nic nic nic:no::no::no:niby nie chce co chwile cycka.......ale uspokaja sie przy nim jak mecza go gazy albo meczy sie z kupka........czasem jedyny sposob zeby dziecko ululac do snu jak juz jest tak zmarudzony i zmeczony........boje sie zeby nie bylo pozniej problemu z jego spaniem czy uspokajaniem:baffled::confused:niby do 6 tyg nie mozna podawac smoczka bo dziecko moze sie uduczyc ssac piers wiec zgupialam kobitki POMOCY!!!!!:szok::szok::szok:tesciowa ciagle mu wpycha smoka a on nie chce i jeszcze bardziej sie drze i wkurza:no::confused:nie wiem co zrobic.........Esti napisalas ze dobrze ze nie bedziemy musialy oduczac ale sama widzisz do moj synek wyprawia ...nie ejst zle jeszcze bo mnie odpuszcza i idzie go ululac ale dlugo to trwa a cycek i chwilka i spi spokojnie....masakra:wściekła/y:
ja to nie mam czasu wybrnac z domku na zakupy i ciagle chodze w starych lumpach ale nie w ciazowych bo za duze a tak by mi to humor poprawilo po tych przezyciach ze szpitalem....:sorry2::sorry2:

a co do kupek to moj synus na poczatku po smolce tez nie mogl zrobic ale po 2 dniach w koncu sie doczekalismy wprowadzilam do swojej diety wiecej buraczkow i sluchajcie dziala!!!!!!:-)robi kupki kilka razy dziennie bo duzo je mleczka tylko z cycka mu daje i nie ma problemow tylko robi i sie wkurza troche momentami:baffled:ale to chyba normalne.....len i cisnac mu sie nie chce:-D

ten moj synek to strzela takie miny ze idzie sie zasmiac na maxa hehe:0 wklejam inne zdjecia:-):-):-)

to ja na jednym z ostatnich KTG:-)

cos nie moge wkleic kilka zdjec do jednej wiadomosci moze sa za duze???!!!yh zawsze cos zrobie nie tak wiec wklejam tak pojedynczko wybaczcie ta rozlazlosc;/:baffled::baffled::baffled:

bd447848e5724f43m.jpg
fecde445fee92eeem.jpg

6e122442e7d088d1m.jpg

reklama
A juz myslalam,ze server poszedl sie grzebac i stracilam z'ami kontakt na dobre:angry:

Troche wiosna powialo, no i Nadusia skonczyla wczoraj 2msc!

Do góry