reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
estera mam ten sam problem :-( ale i tak musze isc... zapakuje mlodego do wozka, folia na niego i wyruszam ale kolo 12 dopiero.
G
goscinnie
Gość
Bralik co 2h robicie przerwe małemu gdzies na stacji np. Przewijacie go, karmisz (najlepiej z buteli bo co bedziesz cycami swiecic) i juz. Nie jechac w nocy bo to małego zupełnie zbije z rytmu.
e-stera
Fan(ka)
Kurcze zapomniałam co chciałam napisać

e-stera
Fan(ka)
Mały śpi na razie..............jeszcze nie pada jak wstanie to też idziemy na zakupy.....może jeszcze dzisiaj nie będzie takich kolejek........lno i ok 14 jeszcze wszyscy w pracy
.Dobrze że mam duży kosz w wózku i mieszkam na parterze............bo zakupów mam góre i chyba z 200zł wydam
.Dobrze że mam duży kosz w wózku i mieszkam na parterze............bo zakupów mam góre i chyba z 200zł wydam
kurczę dopiero zobaczyłam ze wstawianie linków mi nie wyszło
no to stronki
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowl

no to stronki
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowl
e-stera
Fan(ka)
joooaaa gratulacje w wytrwaniu.ja nie podołałam........głodna nie byłam ale te jajka.....ooooochyda!
cały dzień mnie mdliło ble ble ble.
A ciekawe czy jajka można czymś zastąpić?
cały dzień mnie mdliło ble ble ble.A ciekawe czy jajka można czymś zastąpić?
reklama
Ta sama sytuacja
i dziś zrobiłam pierwszy test ciążowy. Wszystko ok, nie będzie póki co rodzeństwa, zaczynam przymować tabletki. A Olenka ma dziś dwa miesiące. Kurcze, ale ona urosła. Jak ją trzymam do odbijania na siedząco to nóżki ma na tapczanie. A dwa miesiące temu pełzała do cyca po brzuchu jak mi ją położyli po porodzie
Kocham ją nad życie, nadała sens życiu, jakiego nie znałam, codzień uczy mnie miłości.