reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczyny.
Kurcze ale natworzylyscie...troszke poczytalam ale chyba nie dam rady wszystkiego nadrobic :/
Wyczytalam, że Katarzyna- Joanna jest w szpitalu z malym bo ma zoltaczke. Kurcze moj Borysek tez jeszcze ma:-(Tydzien temu bylismy u lekarza i stwierdzil,że maly jeszcze jest zolty. Ale nic nie kazal robic, oprocz kłucia- kolejny raz...
A dzis mam roztroj zoladka- nie wychodze wlasciwie z kibelka. Borys tez jakis niespokojny
w niedziele mamy chrcciny. Jejlku ile biegania, zalatwiania. Oszalec mozn.Ogolnie mam dola, nic mi sie nie chce.
Laski- czy wy jeszcze plamicie? Bo ja tak:-(nie bylam jeszcze u gina a tu juz koniec 7 tygodnia po porodzie
No i mam nadzieje,że Borysek nie ebdzie mial wkrotce rodzenstwa

ja mam problem w druga strone jezeli chodzi o sex- wogole mi sie nie chce, tragedia.
probowalismy ale w srodku mam tak spiete miesnie,ze nie da rady sie przebic:szok:
oje libido jest na poziomie wykastrowanego kota:no:

Dawidku, dziękujemy!! :-D

wszystkiego najkochańszego dla Oleńki!!

Asia, pod koniec połogu (6.tydzień) zdarza się jeszcze plamienie, potem nie powinno być...

reklama
Do góry