reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

B-Asia masz rację:-D:-D:-D, kurde rzeczywiscie podejrzana sprawa....a moze byłaś w zeszłym roku we wrocławiu??!!!;-)
dziewczyny ja juz 8 tyg. po porodzie i wciąż krwawię:szok: to nie jest plamienie normalnie leci jak w pierwszych dniach okresu....i tak juz 4 tydzień....ginek powiedział ze to normalne ale ja jeszcze ide za tydzien do innego bo dla mnie to podejrzane, jeszcze sie wykrwawie:zawstydzona/y:
Majopa a my do kapieli uzywamy Vitella i powiem wam ze jest duzo lepsza od Oilatum tak zachwalanego i tańsza. Jest n bazie oliwy z oliwek i naprawde super natłuszcza, a jak sie wleje do wody to pływaja takie oczka, po oilatum nie widac zeby cos było wlane.Mi połozna poradziła i powiedziałą ze Oilatum jest przereklamowane.

reklama
U nas hustawka dziala- wlasnie moje sloneczko spi w niej. wczoraj dzieki tej zabwce moglam ugotowac 3 obiady- na wczoraj dla mnie, osobny dla meza( bo ja nie jem smazonego) i trzeci obiad to zupka pieczarkowa na dzis bo jest scisly post. Wczoraj w nocy szwagier z polski przylecial- on bedzie chrzestnym naszej Dominiczki. AAA i mala dostala sliczne ciuszki z polski- ladniejsze niz tu w usa
Co do sexu- u nas ostatni byl dzien przed porodem i cisza. Ja moze bym sie skusila ale jakos czuje tam duuuzy dyskomfort- jak juz pisalam- moja konstrukcja sie przebudowala i jakos krzywo jestem zszyta i mnie ciagnie tak nieprzyjemnie w tamtych rejonach. Pawel jakos specjalnie nie nalega takze poczekam do pierwszej wizyty u gina i potem sie zaczne powoli dobierac do mojego mezczyzny.

Wesolego krolika co po stole bryka,
spokoju swietego i czasu wolnego,
zycia zabawnego w jaja bogatego
i wogole wszystkiego- kurcze najlepszego!
baby.gif

pumi, ja też dość długo czekałam z sexem, ale u mnie to był raczej opór psychiczny, a nie dyskomfort fizyczny...
my też używamy Oilatum krem i emulsje do kąpieli i jestem bardzo zadowolona :)

Ja tez uzywam Oliatum- jestem bardzo zadowolona...
W niedziele chrzciny a ja dzis sie czuje jak flak. Kibelek jest dzis moim przyjacielem..
Mezus przyjechal wczesniej z pracy bo nie dawalam rady z malym...

J a tez używam emlium, i do kąpieli i do twarzyczki- super jest polecam:) ja pierwszy raz skusiłam sie na sexik po 4 tyg, bolało jak cholera!!!!! bo miesnie sie strasznie skurczyły, naprawde było cięzko, ale doszliśmy juz do takiego etapu ze sprawia mi to przyjemność:)

Kacper na badaniu słuchu:) wynik pozytywny:) musiał zasnąć na pol godzinki snem fizjologicznym -ha a on sie wyspał wcześniej i mi nikt o tym nie powiedział ze musi spac na tym badaniu.

Załączniki

• DSC00969.JPG
    DSC00969.JPG
    15,4 KB · Wyświetleń: 35
Jooaaa- dobrze ze Kacperek zdrowiutki!!!!
a zapomnialam powiedziec ze jechalismy do Pensylwani 3 godziny i nie robilismy przerwy ( jak mialam w planach) bo Dominiczka spala i nie chcialam jej wybudzac. Czyli droge przetrzymala i jej kregolsupek tez.
Zaraz nakarmie mojego skarba i idziemy na spacerek i na zapkupy bo czas zaczac wypieki robic i chrzanik swiateczny. U nas dzis jeszcze zimniej niz wczoraj ( 3 stopnie) i zakichany wiatr takze dlugo znowu nie pospaceruje : [

reklama
Ja mam do kąpieli Oilatum i Mustele. Musze wam powiedzieć, ze Mustela jest lepsza. Takie mleczko, mieciutka woda, slicznie nawilża a Oilatum narazie mi zabronił dermatolog używać bo mały może miec łojotok na buzi a dodatek parafiny i oliwki moze to pogłębiać.

Do góry