reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka dzieki za info. czyli sie sprawdza to teraz kupie młodemu na 100%
szczegolnie, ze łatwo naniesc na nie żel przeciwbolowy.

reklama
Mili współczuje ci kochanie, a tak na marginesie to bym chyba babkę wyszczelała;-) po pysku a na pewno nie dałbym sobie zabrać dziecka:no::no:
trzeba było do niej wparować i zabrać małą. a jak się od niej nie wyprowadzicie to natychmiast zakładajcie zamek w drzwiach bo babę bym zabiła na twoim miejscu:tak::tak:

Salik sorki ze tak późno:-( odpisuję ale Kacperek przy tych chorych uszkach marnie jadł, odrywał sie od piersi, na szczęście nie miał gorączki bo to nie było takie ostre zapalenie, ale nieprzyjemna woń wydobywała mu się z uszek i wylewała jakaś wydzielina, no i oczywiście trzymał się za uszka , czasami nawet ciągnął:szok: i wiecznie te rączunie wędrowały mu do góry tak jakby bił sie po bokach głowy:tak::tak:

qrcze pewnie nie uwierzycie, ale mam na to świadków i to nie podstawionych hihihi
oczywiście żartuję, bo chodzi o to że wczoraj Kacperek oczywiście przez przypadek powiedział MAMA :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnie ja miałam sobie chuste kupic ale byłam testowac i chuste i nosidełko i powiem ci, ze nosidełko jest 10000% razy lepsze bo masz dwie ręce wolne a przy chuscie jedna jest zajeta bo musisz zawsze asekurowac dziecko. Zresztą BabyBjorn to nosidełka nr 1 na świecie ;-). Tylko kup ten, co ma usztywniacz na kregosłup.

Ja w tą chustę to dalej nie wiem jak wsadzić młodą ;-) mimo instrukcji, cały czas jest coś nie tak. Mała jest w niej ściśnięta i nie bardzo jej się to podoba. Opylę chustę na allegro :-p

Mili, gdyby mi ktos zabral dziecko w nocy to sorry ale nie wytrzymalabym i pier..takiego plaskacza, ze baba by sie nogami zakryla.. bo widac, ze inaczej ze stara lampucera sie nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyno nie daj sie babsztylowi, jestes mloda ale to nie znaczy,ze nie wiesz co masz robic z wlasnym dzieckiem do cholery!!!!

Mili jestes dobra Mama, jestes jedyna mama dla Natali, a jezeli przepocony babsztyl jeszcze raz tknie w nocy Twoja coreczke przyloz jej po mordzie, tego sie pewnie nie spodziewa a moze poskutkuje na stara szafe:tak::tak::tak::tak:nie mozesz pozwolic by KTOKOLWIEK ZABIERAL ci dziecko!

jestem przeciwna agresji i raczej za rozwiazywaniem konfliktow inteligentna rozmowa, ale czasami w morde trzeba dac!!!!!!!:crazy: zabrac dziecko od matki w nocy co za stare qure...:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poza tym witam w pochmurny poniedzilaek i cieplo pozdrawiam...a stra szafe z plaskacza i zycze szybkiej preprowadzki na swoje!;-)

Ja w tą chustę to dalej nie wiem jak wsadzić młodą ;-) mimo instrukcji, cały czas jest coś nie tak. Mała jest w niej ściśnięta i nie bardzo jej się to podoba. Opylę chustę na allegro :-p

nie wiem jak te dzieci leza tak w tej chusie:no:Myszke probowalam kilka razy wlozyc i dupa, teraz jest za duza i jej niewygodnie ale probowalam jak wazyla z 3kg to sie topila w tej chuscie.ja ja dostalam od siostry ktora tez nie mogla jej uwywac, bo Ruda Malpka sie darla:laugh2:

reklama
Do góry