reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
MoMi witaj!!
Esti tylko nie zapomnij nam wkleić zdjęcie przed imprezą i baw się dobrze!!

a ja Wam potem wkleję zdjęcie sukienki jaką mi wypatrzyli do ślubu moja przyjaciółka i Stasiu, rany boskie, ja wciąż mam wstyda iść do ślubu z nogami na wierzchu!!
lecimy na spacerek, do potem :*

A dlaczego ? masz taką suknie?? z gołymi girkami?? wow! ja bym sie nie odważyła, ja mam zakryte:p
Mój wczoraj skończył 3 miesiace.
Jejku Oliś jest przesłodki:) i kurcze juz mu mija 4 miesiące, to juz sobie wyobrażam co mój bedzie robił za miesiąc, w ciagu tygodnia nasze dzieci nabywaja nowych umiejętności..dlatego my sie chyba nigdy przy nich nie nudzimy:)

:-)czesc dziewczyny. noc mialam bardzo spokojna ale za to cale dopoludnia musialam tulic kamilka bo inaczej krzyczal w nieboglasy. taki ma juz drugi dzien .pewnie przez pogode
.Momi przesliczna masz coreczke,cudne ma oczka.
pogoda beznadziejna leje i leje.wczoraj bylo cieplo popoludniu wiec bylam na spacerze z kamilkiem.
Gringo przywioza mi dopiero po nastepnej niedzieli bo musza mu zrobic wszystkie badania i takie tam rozne duzo by pisac .
wiedzialyscie ze przy braniu psa ze schroniska trzeba przejsc wizyte przedadopcyjna(to akurat wiedzialam ) a potem sie podpisuje umowe adopcyjną jest wiecej formalnosci niz przy adopcji dziecka.:szok:
D.juz uszyl mu legowisko takie jakie chcialam .kupilam mu karme ,po niedzieli kupie mu miske i tak dalej .i bedziemy czekac.Esti czekamy na zdjecie

Pumi dokladnie tak:-)hehe wogole zazdroszcze takiej pogody!!!korzystajcie ile mozecie!:tak:Esti slicznie laska jak nic:tak:widze ze lubimy podobny makijaz;-)Momi my sie nie znamy wiec witam Cie serdecznie i milo mi Cie poznac i Twoja Klarcie rowniez!!!:-)Anja gdzie jestes???!!!Dziuba odwazna jestes ja jakos nie jestem przekonana do sukni z odslonietymi nogami.....nie wiem czemu:sorry2:udanych zakupow!!! Mili ja tez mam tak czasami ze wyjde a niedlugo musze wracac bo mi sie drze i uspokoic go nie moge no tylko co sie sprawdzilo to F16:rofl2:Kasiu moj Kubus tez ma takie dni....a wieczorem zawsze go usypiam :tak:

hej Dziewuszki, dawno mnie nie bylo, Esti slicznie wygladasz...:)
ale Ci dobrze,ze idziesz na wesele, tez bym poszalala.... ja dzis u rodzicow, bo przyjechala D corka,a ze ostatnio zaczyna klamac i mieszac wiec powiedzialam,ze jak Ona jest to ja bede u rodzciow, jelsi on nie umie soie z tym poradzic;/
jutro zreszta mam zajecia na 8 , wiec muse jechac po 6 zeby wyrobic sie....
a ze moi rodzice pilnuja Julka to najlepiej jak spimy tu bo nie musze Go rano odprowadzac, albo jak do 10 ma zostac z D to nie musze siemartwic,czy jest oki...
Agnie mam pytanko , ile ma corka Twojego meza- jesli moge wiedziec...
pozdrawiam was goraco...
a ja zastanawiam sie czy dzis nie wybyc z bratowa na miasto- odhcamic sie na 3 h.....

Dzidzia widzisz niektore to maja dobrze ide sie pobawic :tak:ja poki co raz kino zaloiczylam po wizycie kilkudniowej w klinice z Kubuniem a teraz jakos tak nic.....:dry:szalej jak mozesz!!!:-p

reklama
Do góry