majopa
Styczniowe mamy'08
B-Asia to cco, robili ci cesarke??U nas z kolei mały pchał sie już w 25 tygoniu..
Od 26. chodziłam z pesarem, a przez ostatnie 10 dni z rozwarciem na 2paluchy...Jak to różnie bywa...Kazdy ma inaczej...
A nasz mały śpi całą nocke.Od ok. 21.30 do 8 rano...po całej dobie(bo karmie go tylko rano) to mam normalne, mięciutkie. Ale to już pewnie spowodowane tym ze tylko raz go karmię...
Od 26. chodziłam z pesarem, a przez ostatnie 10 dni z rozwarciem na 2paluchy...Jak to różnie bywa...Kazdy ma inaczej...A nasz mały śpi całą nocke.Od ok. 21.30 do 8 rano...po całej dobie(bo karmie go tylko rano) to mam normalne, mięciutkie. Ale to już pewnie spowodowane tym ze tylko raz go karmię...
uparlam sie ze urodze naturalnie i tak sie tez stalo ale po 17h walki przy pomocy oksytocyny i badania lekarskiego podczas skurczu ze az popekalam w srodku w 2-och miejscach .....pozniej straszyli mnie porodem kleszczowym bo bylam tak nacpana czym sie dalo i wykonczona bolem po tym zasranym badaniu.....a ja naprawde dawalam z siebie wszytsko ale w koncu przy pomocy 4 osob udalo sie!

tyle ma tych ciuszków...

,jeju ja niespalam tyle czasu nawet w ciazy .i ze kamil tyle spal ze mna.
Dziuba sukienka przesliczna!!!ja ostatnio zamowilam Kubusiowi dresiki i kurteczke z allegro tez na 74 zeby mial w czym latac na lato