reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

B-Asia to cco, robili ci cesarke??U nas z kolei mały pchał sie już w 25 tygoniu..:tak:Od 26. chodziłam z pesarem, a przez ostatnie 10 dni z rozwarciem na 2paluchy...Jak to różnie bywa...Kazdy ma inaczej...
A nasz mały śpi całą nocke.Od ok. 21.30 do 8 rano...po całej dobie(bo karmie go tylko rano) to mam normalne, mięciutkie. Ale to już pewnie spowodowane tym ze tylko raz go karmię...

reklama
Majopa nie dalam sie :-puparlam sie ze urodze naturalnie i tak sie tez stalo ale po 17h walki przy pomocy oksytocyny i badania lekarskiego podczas skurczu ze az popekalam w srodku w 2-och miejscach .....pozniej straszyli mnie porodem kleszczowym bo bylam tak nacpana czym sie dalo i wykonczona bolem po tym zasranym badaniu.....a ja naprawde dawalam z siebie wszytsko ale w koncu przy pomocy 4 osob udalo sie!:tak:cesarki za chiny nie chcialam i kazdy na oddziale o tym wiedzial:sorry2:
salik moj kubus tez sie raz budzi na amku w nocy.......to nie zalezy od tego co sie dziecku daje .widocznie Wiktorek tego potrzebuje i dlatego je....niektore dzieci nie odczuwaja takiej potrzeby c zrobic nasze chlopy to glodomory :sorry2::-D

Esterka slicznie wygladasz:tak:
Asiu niestety tak to juz jest z tymi naszymi tesciowymi, moja sie troszke uspokoila bo mala jej ryczy i ona sie jej teraz boi i za chiny nie chce jej brac, bo mala sie drze a dzieki Wam dziewczynki juz niepozwalam sobie wchodzic na glowe i jak mi sie co nie podoba to mowie otwarcie, a dzisiaj bylismy na roczku meza kuzynki synka i byla tam tez moja tesciowa a mala plakala bo spiaca byla i tesciowa wziela ja ode mnie zeby ja uspic ale za cholere nie mogla wiec szybciutko mi ja oddala i mala momentalnie zasnela wiec Asiu gratuluje Ci ze Borysek sie nie dal tesciowej:-D on wie lepiej u kogo chce byc:-D
Ja tez chcialam urodzic za wszelka cene naturalnie ale sie zablokowalam i nie sluchalam polecen poloznej i niesety albo stety mialam cc
Wszystkie dzieci slodziutkie:tak:;-)

cześć mamuśki, faktycznie, chciałam Wam wkleić zdjęcie bluzeczki ale chol;era net padł i przez wieczór nie było!! zaraz Wam wkleję, ale pewnie Stasiu sie zaraz dbierze do kompa i będzie znowu wojna :wściekła/y:

tą spódniczkę kupiłam malej jak byłam w 7.miesićau ciąży, rozmiar: newborn, dziś pierwszy raz założona :zawstydzona/y: tyle ma tych ciuszków...

czesc
wybrazacie sobie ze dopiero pol godz. temu wstalam:szok: ,jeju ja niespalam tyle czasu nawet w ciazy .i ze kamil tyle spal ze mna.:szok:.
Dziuba świetna spodniczka:tak:moj spodnie dzinsowe jak mi sie uda -niesiadzie mi komp to wkleje zaraz zdjecie

dziuba, Słodkie :-)
Ja wczoraj kupiłam małej 3 pary rajstop i bluzę z kapturem na wiosnę. Spędziliśmy 2 h w CH a ona prawie wcale nie spała :szok: Za to teraz śpi, nakarmiłam o 9tej i poszła mi w kimę...
Teraz tak się ślini, że muszę jej śliniaczek zakładać...
Zobacz załącznik 74920

reklama
czy Wasze dzieci maja specyficzny sposob zasypiania?moj Kubus uwielbia jak sie go polozy na brzuszku i lekko oklepuje pupcie lub plecki:laugh2:Dziuba sukienka przesliczna!!!ja ostatnio zamowilam Kubusiowi dresiki i kurteczke z allegro tez na 74 zeby mial w czym latac na lato:sorry2:ja mu jescze nie zakladam rajtuz bo niewygodnie sie go przebiera a mam duze bodziaki w ktorych mu wygodniej;-)Kasiu -spiochy z Was:-pKubus zrobil mi druga pobudke o6.30 a pierwsza ok3 czyli standart:tak:teraz tez slodko lula;-)Agne sweet.....:sorry2:pogoda sliczna wiec spacerek dzis zaliczymy bankowo:rofl2:

Do góry