reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Śliczności.a na 4 zdjęciu ma super minkę............od razu widać,że szczęśliwe dziecko:tak:
A ja sie właśnie zsatanawiałam gdzie to się podziała Anja....a tu proszę odzywa się:-)
Mamy też taki smoczek ................ale Oli nie skorzystła ani razu..leży wpudle na pamiątkę............hihihi
Jeszcze na zaginęła Pumi i Pandi

taka ladna pogoda,ze szkoda w domu siedziec, a potem tak sie schodze ,ze na ryjek padam:tak:
Nadi ostatnio marudna jakas, moze to zabkowanie bo piastka ciagle w buzience. No ale zabkowanie wczesniej czy pozniej czeka nasze dzieciaczki a w tym troche marudzenia i placzu.

Anja, Nadia jest super! :-D

Ja właśnie wróciłam do domu, bo w połowie drogi okazało się, że są rektorskie i nie ma wykładu :-) Dzięki temu poszłam na manicure i zakupy :-D Ach, jak cudownie ciepło jest dzisiaj...

A no ciepło, ciepło ! Kuba śpi właśnie na balkoniku w wózku. MIeliśmy iść na spacer ale zaraz mamy mieć gości. Własciwie to Julcia nie my, bo to chrzestny do niej przyjedzie.
Wczorajsze urodzinki były super
więcej fotek tutaj Picasa Web Albums - adusek - 4 urodziny Juli

Załączniki

• IMG_2481.jpg
    IMG_2481.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 29
ale śliczna Nadi, a Julcia jakietgo ma ślicznego motylka!! to pewnie mama namalowala...
my też byliśmy chwilkę na spacerku, jutro juz mam wolne od uczelni i S będzie cały dzień w domu więc się pewnie gdzieś wybierzeemy może w dalszą podróż, namówię go, może do Łeby albo Krynicy Morskiej...
oumi nie zaginęła, wczoraj z nią gadalam na PM, tylko sie ukrywa przed nami!! za to pandi rzeczywiście coś nie widać ostatnio

reklama
czy ktoras z was kupuje rzeczzy na ebayu, bo mam problem, kupowalam jak mieszkalam w stanach, teraz wylicytowalam ipoda ale ni mam jak za niego zaplacic:no:
po prostu link pay sie nie pojawia tylko WYSTAW OPINIE, zastanawiam sie czy juz skasowalo z karty kredytowej:baffled::baffled::baffled:

Do góry