reklama
e-stera
Fan(ka)
Śliczności.a na 4 zdjęciu ma super minkę............od razu widać,że szczęśliwe dziecko
A ja sie właśnie zsatanawiałam gdzie to się podziała Anja....a tu proszę odzywa się:-)
Mamy też taki smoczek ................ale Oli nie skorzystła ani razu..leży wpudle na pamiątkę............hihihi
Jeszcze na zaginęła Pumi i Pandi

A ja sie właśnie zsatanawiałam gdzie to się podziała Anja....a tu proszę odzywa się:-)
Mamy też taki smoczek ................ale Oli nie skorzystła ani razu..leży wpudle na pamiątkę............hihihi
Jeszcze na zaginęła Pumi i Pandi
Anja78
matka superstar
taka ladna pogoda,ze szkoda w domu siedziec, a potem tak sie schodze ,ze na ryjek padam
Nadi ostatnio marudna jakas, moze to zabkowanie bo piastka ciagle w buzience. No ale zabkowanie wczesniej czy pozniej czeka nasze dzieciaczki a w tym troche marudzenia i placzu.

Nadi ostatnio marudna jakas, moze to zabkowanie bo piastka ciagle w buzience. No ale zabkowanie wczesniej czy pozniej czeka nasze dzieciaczki a w tym troche marudzenia i placzu.
ewa_adu
Fanka BB :)
agnie, esti, majopa, dziuba dziękujemy z Juleczką za życzenia !! 

ewa_adu
Fanka BB :)
A no ciepło, ciepło ! Kuba śpi właśnie na balkoniku w wózku. MIeliśmy iść na spacer ale zaraz mamy mieć gości. Własciwie to Julcia nie my, bo to chrzestny do niej przyjedzie.
Wczorajsze urodzinki były super
więcej fotek tutaj Picasa Web Albums - adusek - 4 urodziny Juli
Wczorajsze urodzinki były super
więcej fotek tutaj Picasa Web Albums - adusek - 4 urodziny Juli
Załączniki
ale śliczna Nadi, a Julcia jakietgo ma ślicznego motylka!! to pewnie mama namalowala...
my też byliśmy chwilkę na spacerku, jutro juz mam wolne od uczelni i S będzie cały dzień w domu więc się pewnie gdzieś wybierzeemy może w dalszą podróż, namówię go, może do Łeby albo Krynicy Morskiej...
oumi nie zaginęła, wczoraj z nią gadalam na PM, tylko sie ukrywa przed nami!! za to pandi rzeczywiście coś nie widać ostatnio
my też byliśmy chwilkę na spacerku, jutro juz mam wolne od uczelni i S będzie cały dzień w domu więc się pewnie gdzieś wybierzeemy może w dalszą podróż, namówię go, może do Łeby albo Krynicy Morskiej...
oumi nie zaginęła, wczoraj z nią gadalam na PM, tylko sie ukrywa przed nami!! za to pandi rzeczywiście coś nie widać ostatnio
dziewczyny myślicie że warto już kupować dzieciom kurteczkę na jesień??
CHEROKEE kurteczka polarowa z MYSZKAMI 86cm (349261111) - Aukcje internetowe Allegro
rozmiat jest 86 więc na pewno nie będzie za mala, moze być za duża, ale to wykorzystamy wczesną wiosna
CHEROKEE kurteczka polarowa z MYSZKAMI 86cm (349261111) - Aukcje internetowe Allegro
rozmiat jest 86 więc na pewno nie będzie za mala, moze być za duża, ale to wykorzystamy wczesną wiosna
reklama
Anja78
matka superstar
czy ktoras z was kupuje rzeczzy na ebayu, bo mam problem, kupowalam jak mieszkalam w stanach, teraz wylicytowalam ipoda ale ni mam jak za niego zaplacic
po prostu link pay sie nie pojawia tylko WYSTAW OPINIE, zastanawiam sie czy juz skasowalo z karty kredytowej

po prostu link pay sie nie pojawia tylko WYSTAW OPINIE, zastanawiam sie czy juz skasowalo z karty kredytowej