reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej dziewczęta. czyżby już wszystkie były na dwork€???
Jak wy ubieracie swoje dzieciaczki w takie ciepło, bo staram sie małego nie przegrzewać ale jesni mówią zebym odkryła inni zebym przykryła...itp...teraz siezastanawiam czy go troche nie porozpinać z kurteczki bo to w końcu coraz cieplej...Ja sama się rozbieram bo cieplej to i małego chyba też powinnam...Jak to jest u was???

reklama
a gdzie sie wszystkie ciotki podzialy ?? jeszcze spia czy sa juz na spacerkach ?? ja lece zaraz do fryzjera podciac wloski (wyrownac) wczoraj wieczorem tez chyba wszystkie szybko spac poszly czy jak ??? moj J ma caly tydzien wolny wiec moze przejac troche obowiazkow przy maly a ja poodpoczywam :-D

Salik ja barzo chętnie przyjmę...;-):tak:Moje cycki urosły tylko troszke, z mniejszego B na wieksze...Nawet nie musiałam zmieniać biustonoszy...A teraz jak skończyłam karmić to już wogóle :szok:...Robią się pyćtki taki małlle...:sorry2:

moj maly ma body z krotkim rekawkiem, bluzeczke i rozpieta bluze, rajstopki i spodnie i to wszystko bez bucikow i z czapeczka chociaz czasem mam ochote mu zdjac bluze. dzisiaj chyba tak zrobie tylko zamiast body z krotkim zaloze mu z dlugim i zdejme bluze na sloneczku.bo juz u nas jest 14 stopni.

Heloł!:-)
My zaraz wybywamy na spacer..............ja wczoraj ubrałam małego w body z krótkim bluzeczkę i bluzę , którą mu rozpiełam....spodenki skarpetki i lekką czapeczkę

Ja przed ciążą miałam C a jak karmiłam to duże D....zeszło mi do normalnego D i już nie karmię od 3 miesięcy i nadal mam D;-)
Do zobaczyska potem
Może dzisiaj zrobię fotki Białegostoku

Salik dzięki. no to ja grubiej ubieram małego i jeszcze coo niektórzy kazali przykrywać..i to nie była teściowa hihihi...U nas już 15 stopni :szok: A mały jeszcze śpi bo rano nie spał....
A z tymi cyckami to ja sobie moge tylko wyobrazić co wy czujecie ...I naprawde szkoda mi waszych kręgosłupów....No mi znowu robi się małe B a nie wiem czy się na A nie skończy....o Bożeeeee

no witajcie....wczoraj sie wyplakalam wyzalilam i juz mi lepiej ale najgorsze ze calkowicie sie wybilam z rytmu i totalnie nie wiem jak mam go teraz usypiac w dzien:-(Dziuba ale jak ja go czyms zajme to on jeszcze glosniej krzyczy bo jest zly i przemeczony....:dry:salik fotki super!a kubus ma taki sam lancuszek do smoka tylko go ne uzywam bo on nie toleruje smoka......:tak:ja Kubusia ubieram w body z dlugim ,pajacyka cienkiego na ramiaczkach do tego spodenki bluza i cieple skarpetki oraz cienka czapeczka:tak:przerazacie mnie bo ja zawsze mialam B teraz mam wieksze C prawie D ale nosze C;-)jak mowicie ze niektore z Was stracily wiecej niz mialy to co ja bede miala na minusie czy co:szok:ja przez te cyce teraz to strasznie sie garbie normalnie masakra a kregoslup mi odmawia posluszenstwa......:dry:karmie kube i lecimy na dworek:-)milych spacerkow!!!

anja ile Nadi wazy jesli moge spytac bo na tym zdjeciu z toba taka papusna wyszla.

to nie fotomonaz, Nadia jest niezly pulpet, gruba ponad 7:szok: a urodzila sie taka drobniusia 2850, nie wiem co bedzie dalej...ona jest juz naprawde ciezka dla mnie, ja waze 46kg wiec smiesznie wygladam z takim duzy noworodkiem, jak poszlam odwiedzic swojego ginekologa z Nadiato facetmalo co z krzesla nie spadl " jak pani ja urodzila, ona niedlugo bedie pania nosic"
no nic ziewuszka ma apetyt nieziemski, 180 co 2.5-3 godz:rofl2:

reklama
Hej -ten wekeend to poprostu była porażka!:(
Przeczówałam że będzie coś nie tak:(
Jak już kiedyś opowiadałam mój brat nie widział kacperka odkad się urodził czyli ponad 3 miesiące bo on z jego żoną nie mogą mieć dzieci ,i nie chciał robić przykrości swojej żonie,zresztą za bardzo kontaktu ze sobą nie utrzymujemy po kilku sprzeczkach .
W tą sobotę mój tata wyprawiał imienimy, i był mój brat z żoną ,tacie powiedziałam że jesli oni nie przyjadą przez te 3 miesiace do Kacpra ja wręcze im zaproszenia na ślub właśnie na tej imprezie, i tak się stało wreczając powiedziała ze jesli maja ochote to zapraszam a jeśli nie to nie mają takiego obowiąku, na co moja bratowa odp że nie przyjmuje zaproszenia bo ja wiem gdzie oni mieszkaja, na co ja ze ona tez wie gdzie mieszkam i ze mały nie jest niczemu winien i miała na to 3 miesiące zeby odiwedzić go ,nie odp nic tylko usiadła i zaczęla płakać, afera nie z tej ziemii bo jak to ja mogłam ich na imprezie zaprosic na wesel!!!! tata sie popłakał bo mój brat wykrzyczał że" mamy sie wszyscy odpierdolić od nich i że o prezenty nam najbadziej chodzi a nie o to żeby małego odwiedzić".Chorzy ludzie!!!!
To że nie mogą mieć dzieci to nie znaczy że mój rodzony brat ma mnie i mojego synka nie odwiedzic... w tym momencie nie mam ochoty z nimi rozmawiac , i wcale nie muszą przychodzić na moje wesele aaaa no i moja bratowa powiedziała mojej mamie że nienawidzi mojego dziecka:(

Do góry