reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nanina sama ocen jacy sa podobni:-)super ze synus jest juz pelnoletni:-Dbardzo sie ciesze ze urzedowe sprawy macie juz za soba!oto fotki

Załączniki

• P1000275.JPG
    P1000275.JPG
    85,3 KB · Wyświetleń: 26
  • PIC_0011.JPG
    PIC_0011.JPG
    22,5 KB · Wyświetleń: 24
  • PIC_0014.JPG
    PIC_0014.JPG
    43,5 KB · Wyświetleń: 26
  • PIC_0029.JPG
    PIC_0029.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
cześć Kochane, ja tylko na chwilke się przywitać i zaraz pędzę na uczelnię, dziś cały dzień jestem w szkole i tylko będę wpadać z doskoku na przewach co by małej cycka dać (niestety, nie ściągnę sobie wiecej niż 50ml, to jest mój max), cale szczęście samochodem to jestem w 4minuty w domku!!

a oto wczorajszy spacer na plaży, nie byłabym sobą gdybym nie weszła...

Tutaj głównie chodzi o zazdrość, zanim ona wyszła za mojego brata odkryłam że jest złodziejka i okradała mojego tatę tedy kiedy u nas mieszkała,zrobiłam wszystko zeby jej to udowodnić iteraz się mści...wczoraj też draka bo mama jest za bratem ze powinnam jeszcze raz jechac z zaproszenim ale do nich do domu-nigdy!!!!!!!!!tak szybko zmienili by zdanie o mnie i oi mo synku?? u nas jest tak ze chyba kazdy sie boi zostawic małego z nią,jak byłam w ciąży to pisała mi smsy głupie ze jest to dziecko napewno nie chciane i nawet w ciazy sie bałam ze cos może mi zrobić..
Czy Wasze maluszki tez tak namietnie kłada paluszki do buzi?? ja postanowiłam mu smAROwac dziąsełka ...

Salik wiesz co?? W sumie ja tez zauwazyłam nagły przyrost w zdłuż u Dawidka. Dosłownie kilka dni temu ubranka 68 były na niego dobre a na wyjeździe zakładałam na niego i jakby z młodszego brata zdjete. Obcisłe, po kolana, naciągniete.
Basia dzieki za fajny komentarz na NK. Ania ja niestety nie widze zdjec Nadusi :-(. Nanina czapula jest po prostu super i dzieciaki w niej wyglądają super. Ja kupiłam od 2-4 miesiecy a i tak jest za duza na małego, wiec bedzie dobra na wakacje i o to mi chodziło.
Tak wogole to moje dziecko od dwoch dni chodzi spac o 21 i wstaje o 7 rano, biedny jest tak zmeczony. Długo nie wyjedziemy tak daleko, bo on miał w pewnym momęcie dosc fotelika, tak wył, ze sie zatrzymalismy na parkingu przy Tesco, juz w Wawie. Wyjełam go i zaraz sie uspokoił, przytuliłam a on sie patrzy na fotelik i mnie bije. Alez mi go szkoda było, całe szczescie dzieci sie szybko regenerują.

ale Wam fajnie, my na długi weekend siedzimhy w domku, S jedzie jutro do pracy na 2tyg, a dziś przyjeżdża moj tata więc do niedzieli mała będzie non stop na spacerkach z dziadkami :laugh2::laugh2:

reklama
Do góry