reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
albi moj syn w ciagu 3 tygodni przytyl tylko 200 ale teraz mu we wzrost idzie niz w szerz
duzy po tatusiu bedzie.

cześć Kochane, ja tylko na chwilke się przywitać i zaraz pędzę na uczelnię, dziś cały dzień jestem w szkole i tylko będę wpadać z doskoku na przewach co by małej cycka dać (niestety, nie ściągnę sobie wiecej niż 50ml, to jest mój max), cale szczęście samochodem to jestem w 4minuty w domku!!
a oto wczorajszy spacer na plaży, nie byłabym sobą gdybym nie weszła...

a oto wczorajszy spacer na plaży, nie byłabym sobą gdybym nie weszła...

joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Tutaj głównie chodzi o zazdrość, zanim ona wyszła za mojego brata odkryłam że jest złodziejka i okradała mojego tatę tedy kiedy u nas mieszkała,zrobiłam wszystko zeby jej to udowodnić iteraz się mści...wczoraj też draka bo mama jest za bratem ze powinnam jeszcze raz jechac z zaproszenim ale do nich do domu-nigdy!!!!!!!!!tak szybko zmienili by zdanie o mnie i oi mo synku?? u nas jest tak ze chyba kazdy sie boi zostawic małego z nią,jak byłam w ciąży to pisała mi smsy głupie ze jest to dziecko napewno nie chciane i nawet w ciazy sie bałam ze cos może mi zrobić..
Czy Wasze maluszki tez tak namietnie kłada paluszki do buzi?? ja postanowiłam mu smAROwac dziąsełka ...
Czy Wasze maluszki tez tak namietnie kłada paluszki do buzi?? ja postanowiłam mu smAROwac dziąsełka ...
G
goscinnie
Gość
Salik wiesz co?? W sumie ja tez zauwazyłam nagły przyrost w zdłuż u Dawidka. Dosłownie kilka dni temu ubranka 68 były na niego dobre a na wyjeździe zakładałam na niego i jakby z młodszego brata zdjete. Obcisłe, po kolana, naciągniete.
Basia dzieki za fajny komentarz na NK. Ania ja niestety nie widze zdjec Nadusi :-(. Nanina czapula jest po prostu super i dzieciaki w niej wyglądają super. Ja kupiłam od 2-4 miesiecy a i tak jest za duza na małego, wiec bedzie dobra na wakacje i o to mi chodziło.
Tak wogole to moje dziecko od dwoch dni chodzi spac o 21 i wstaje o 7 rano, biedny jest tak zmeczony. Długo nie wyjedziemy tak daleko, bo on miał w pewnym momęcie dosc fotelika, tak wył, ze sie zatrzymalismy na parkingu przy Tesco, juz w Wawie. Wyjełam go i zaraz sie uspokoił, przytuliłam a on sie patrzy na fotelik i mnie bije. Alez mi go szkoda było, całe szczescie dzieci sie szybko regenerują.
Basia dzieki za fajny komentarz na NK. Ania ja niestety nie widze zdjec Nadusi :-(. Nanina czapula jest po prostu super i dzieciaki w niej wyglądają super. Ja kupiłam od 2-4 miesiecy a i tak jest za duza na małego, wiec bedzie dobra na wakacje i o to mi chodziło.
Tak wogole to moje dziecko od dwoch dni chodzi spac o 21 i wstaje o 7 rano, biedny jest tak zmeczony. Długo nie wyjedziemy tak daleko, bo on miał w pewnym momęcie dosc fotelika, tak wył, ze sie zatrzymalismy na parkingu przy Tesco, juz w Wawie. Wyjełam go i zaraz sie uspokoił, przytuliłam a on sie patrzy na fotelik i mnie bije. Alez mi go szkoda było, całe szczescie dzieci sie szybko regenerują.
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Albi i Nanina gdzie kupiłyście te superanckie czapki?