reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Smieszne jest to,ze moja Duska, wielka i grubasna jest totalnym sportowym leniem, ooo przepraszam chwyta za butle jak pije i tarmosi misia:-Da Olis, chudzinka - drobinka jak nakrecony, taki sprycioch maly.

Nadusi waleczki przeszkadzaja w sportach ekstremalnych:laugh2:mam nadzieje,ze nadrobi intelektem, na razie aplikuje na HARVARD WYDZIAL MLECZARSTWA:-D

reklama
Hura hura!!!doczytalam wasza tworczosc.
Dzis nie mialam szans napisac ani slowa bo tesciowa nas dzis odwiedzila. Zjadlam tony ciasta- i znofffu mi kilo skoczy w gore
Mili- no chyba tesc by nie byl na tyle okrotny zeby wstrzymac rozpoczecie remontu?
Anja- nadal uwazam ze Nadia to najslodszy pulpecik pod sloncem. No i oczywiscie Olis tez slodziak- zupelne przeciwienstwo wagowe Nadusi.
A- i do chorery ktora z was zaiwanila wiosne z ameryki? Oddawac mi tu pogode!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiktor wcina kleik w mleczku bez mrugniecia oczkiem a dzisiaj w nocy sie przebudzil o 3:00 dostal 50 herbatki i poszedl spac dalej i wstal na jedzonko o 6:30 uffff cale szczescie. ja juz po sniadanku no to ide robic kawke i sprzatac troszke a u mnie narazie 12 stopni hmmm zobaczymy co to bedzie.

Witam!A u nas leje.:baffled:zaczęło w nocy i nie zapowiada sie na to żeby przestało.....ale i tak pójdziemy, bo muszę zrobić zakupy na jutro na grilla no i jutro wszystko zamknięte

Oliś niestety jest za bardzo nakręcony............ja sie zaczynam bać co to będzie jak on zacznie chodzić....................szalone dziecko mamy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam sie z rana, u mnie slonca brak.
Wczoraj dzwonila do mnie tesciowa i powiedziala ze dzisiaj ten facet co wynajmowal to mieszkanie to dzis oddaje klucze i powiedziala ze od poniedzialku rusza tam remont i dzisiaj zadzwoni i jeszcze powie co i jak:tak: tylko boli mnie to ze oni wszyscy sie nagle od mojego meza odwrocili i sie nie odzywaja a ja strasznie nie cierpie takich sytuacji i do mnie babka sie nie odzywa:szok: ale za to moje dziecko ma okreslone pory na spanie i nie mam z nia problemow , chodzi spac o 20 a tak zasypiala mi kolo 22, ladnie je mleczko a wtedy nie chciala bo ta jej ciagle picie wtykala, wiec sa tego plusy

mili, No i widzisz, wszystko będzie dobrze :-D Nie ma nigdzie nakazu, żeby się z babkami lubić. :-) A teść na pewno się trochę poboczy i się pogodzą z mężusiem, na pewno :-)

dzieki laseczki za otuche. Natalka narazie tez jeszcze sie nie umie przewrocic z brzuszka na pleci i odwrotnie, ale juz pro:-Dbuje sie podniesc sama z dnia na dzien coraz wyzej taka ciekawska swiata:-D i jest strasznie zlosliwa i gdyby miala zeby to by nas pogryzla bo jak jej cos jest nie po nosie to lapie nasze ubranie dwoma raczkami i probuje ugrysc

reklama
Agnie mówiłam ,że to nie ma związku.Twoja anemia a jej....równie dobrze byś mogła mieć a Duśka nie
Nasz Olisiek to straszny złośnik....tylko coś nie po jego myśli to od razu krzyczy.a od kilku dni wózek go denerwuje i nie chce leżeć i na podwórku muszę go nosić a wózek pchać....co nie jest wygodne............rozgląda sie ciekawski.......a jak go nie wezmę na ręce to drze się na cała ulicę więc co mam robić..ludzie patrzą na mnie z wyrzutem:crazy:jeszcze z miesiąc, dwa i spacerówkę mu zrobię to będzie wszystko widział

Do góry