jej 1 dzien mnie nie bylo i zaleglosci ze masakra!!;-)pisze co pamietam....
Wiec Anja jesli chodzi o witaminy to masz racje! nie mozna przesadzac z witaminami, tymbardziej ze mleka modyfikowane maja ich wystarczajaco!!!co innego jak dzidzia jest przy samej piersi........to moje zdanie.bo hiperwitaminoza czyli nadmiar witamin tez jest bardzo szkodliwe..... powoduje powazne choroby nerek i watroby.....
Moj Kubus ma jeszcze troche miejsca w gondoli dlatego nawet nie zamieerzam i nie probuje robic mu spacerowki a tez mam wozek wielofunkcyjny

Dziuba szkoda ze pogoda ze zrabala ale dalej czekam na fotki bo teraz na dniach ma byc pieknie

Esti kucharzysz .........chyba to lubisz prawda???;-)
Albi heheheh trzeba przed Toba sklepy zamykac

a jaka kupilas ta mate edukacyjna??bo my tez zamierzamy kupic i mysle nad taka co ma Agne

Katarzynko wspolczuje-faktycznie juz kiedys pisalas o tych swoich przebojach z @

szczerze Ci wspolczuje

oby sie polepszylo!
Dziuba a co z pierscionkami??wiesz teraz jestes matka polka taka 100% masz full na glowie pewnie zdjelas ale na bank sa w domu!!a moze mama Ci gdzies polozyla w inne miejsce??a moze tez pieklas ciasto i je sciagnelas???

Pumi Kochana dziewczyny maja racje -Kubusczasem robi zeza jak ma cos za blisko przed oczami ale go pilnuje zeby tak nie robil .duzo czytalam o niedorozwoju ukladu nerwowego u dzieci -trzeba czasu nie martw sie to nic zlego!!!tez rodzilam naturalnie 17h i Kubus mial przodoglowie ale juz zaniklo dawno takze uszy do gory!!!ale dla swietego spokoju odwiedz lekarza

dzisiaj bylismy na szczepieniu -zniosl je w miare dobrze;-)pozniej obiadek i do glogowa -cala droge pieknie spal

pozniej troche duzo wrazen i nie mogl zasnac wiec w koncuu ok 22 dalam mu czopka i spi.........
chcialam sie czyms podzielic....jak bylam w przychodni ok poludnia na dworze bylo naprawde cieplo!!!a te dzieci poubierane jak na zime a nasz tylko w bidziaku z dlugim i cieplejszym dresie czapeczka i skarpetkami a te maluszki 3 swietry spiochy kurtki czapki zimowe i rajstopy- masakra -kubus mi nie choruje jest troche zahartowany ale naprawde dzis zgupialam i dziekuje Wam ze poruszylyscie temat ubierania - teraz jestem spokojna ze nie robie mu krzywdy,,,,,,,,,,

a rajstop wogole nie mamy...