reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
basiu nie ma za co :-)

Natalko wszstkiego najjjjj rzeczki mleczka, pogody ducha i duuuuzo słońca zyczą ciocia Aga z Wiktorkiem.

Kama jak Maksik po podrozy ??? I nie bardzo wiem macie przestawienie czasowe ???

Witam po weekendzie!
Zanim doczytam - wstawie fotki mojej kochanej platynki.
Sylka dziekujemy serdecznie za wiadomosc- bylo nam bardzo milo. Jestes wspaniala az nam sie lezka w oku zakrecila
zdjecie # 1 : moja przyjaciolka buja Mimisie
zdj # 2 : Zasmiewa sie na stole bilardowym
zdj # 3 : wpatrujemy sie w rozbiegane oczka D
zdj # 4 : rozanielona D
zdj # 5 : cwiczymy glowke

Załączniki

• Maj_08_(19).jpg
    Maj_08_(19).jpg
    102,4 KB · Wyświetleń: 35
  • Maj_08_(51).jpg
    Maj_08_(51).jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Maj_08_(64).jpg
    Maj_08_(64).jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 36
  • Maj_08_(52).jpg
    Maj_08_(52).jpg
    62 KB · Wyświetleń: 48
  • Maj_08_(68).jpg
    Maj_08_(68).jpg
    71,2 KB · Wyświetleń: 38
jejku, pumi, jaka ona już duża! ślicznie rośnie... a jaki macie duzy taras w Pensylwanii, zazdroszczę, ja uwielbiam tarasowe imprezy :)
pumi na kiedy macie jakąś wizytę z tymi oczkami? w końcu na czerwcu staneło??

Witam...........
Pumi Dominika supcio
Dopiero wstaliśmy.Oli zrobił pobudkę o 6.......godzinkę sie pobawił i spaliśmy do teraz:tak:
Piękna pogoda...zjem śniadanko. kawusia i na podwóreczko zmykamy

nie za ma co;-);-);-) Pumi myślałam, ze nie doszło.

Platynka super jaka śliczna:-D

albi u mnie w cieniu jest 22 stopnie i nie wiem czy juz zakładać tylko krótki rękawek małemu czy jeszcze jedna tylko bluzeczkę z długim, zaznaczam , że barak wiatru jakiegokolwiek

wida ć tworzą nam się już dziecięce związki... Albi, przywołaj Dawidka do porządku!! najpierw całuje Natalkę, teraz już zmienil zdanie i Dominika mu się podoba? ehh, prawdziwy facet :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Jejku jakiego mam lenia...zrobilam tylko sobie kwkę ...jakoś nie mogę się zmobilizować do reszty...Oliś bawi sie na podłodze balonikiem....aja siedzę ..................i siedzę:baffled::baffled::baffled:

Do góry