reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

DOBEREK. :-)
Ja nie mam takiego parcia, zeby widzieć pierwsze rzeczy u młodej :-) To nie ma znaczenia - i tak zobaczę to jeszcze milion razy :-D
Idę chyba jeszcze spać :-)

reklama
Witamy zOilisiem w ten przepiękny dzień.Dzisiaj mamy upal...ona od 6 w całym domu na oścież pootwierane i w ogóle nic nie czuć.......gorąco...trzeba będzie uruchomić nasz wiatrak:tak::tak::tak:
Albi tak pytałam, bo wiem jak pielęgniarki ciężko pracują i jakie mają z tego zarobi daltego podziwiam:tak:
U mnie o spaniu nie ma mowy.Oliś obudził się o 6 zjadl mleko, zrobil kupę pobawil sie i przed 8 zasnął na 40 minut.........od pól godzinki już nie śpi.
Zjem coś, kawka i na pdwórko spadamy jest tak cudownie ciepło

czesc dziewczyny.
Esti zabralas mi pogode bo dzis u mnie jest zimno,trzeba bedzie siedziec w domku.
slodkie te szkraby. leci ten czas oj leci.
Dziuba jak juz suknia bedzie gotowa to koniecznie zdjecie wklej

Unas też taka sobie pogoda narazie słonko super ale w oddali sie chmurzy, u mnie pobudka 5.50:) -jak codzień, i o 7 znow na godzinke się przespać godzinke rozrabia i teraz znowu śpi.
W niedziele jade z moim przyszłym mężem na żużel do ostrowa bo jest jakis łańcuch herbowy, przyjeżdzają same sławy żużla, muszę się pochwalić ze teśc był zuzlowcem i za swoich czasów zdobywał nagrody ,adas też jeżdził w łodzi na żużlu ale miał już tyle kontuzji więc nie chciał więcej jeżdzic, zreszta ja bym juz mu nie kazała- najważniejsze jest dziecko, co ja by zrobiła bez niego:(
Dzisiaj musze jeszcze jechac po mleko do kalisza, bo u nas cieżko o bebilon! taka wieś zakuta dechami.
Dzisiaj pewnie jeszcze bedziemy zapraszać ludzi.
Wczoraj byliśmy u kamerzysty dogadać szczegóły, i na początku płytki mają być nasze zdjęcia z dzieckiem w plenerze-takie swobode, bardzo chcę zeby Kacperek w tym naszym ślubie uczestniczył nie będę go izolować -bo co ludzie powiedzą, ludzie juz sie nagadali dużo żebym teraz była silna i już się przyzwyczaiłam to gadania starych dewot!!!!

Esterka podziel sie ciepelkiem bo u mnie zimno:-(
Natalka obudzila sie o 6 na karmienie i spalysmy do 9 :-) dawno tak dlugo nie spalam
dzis jade z mala do sasiedniego miasta odwiedzic kolezanke i wkoncu nasze dzieci sie poznaja, ona ma synka mlodszego od Natalki o 2 tygodnie

mili- miłego spotkanka życze, a my dzisaj teżsię pewnie gdzieś przejedziemy, ludzie jeżdzić autkiem i kacperek widocznie też bo zasypia jak zaczne jechac..:p

Oliwier też ,lubi jeździć tylko gorzej jak na światłach się zatrzymamy...darmowy koncert w aucie:-D:-D
A w czwartek jedziemy na Mazury ze znajmymi na 3 samochody......zobaczymy jak Oli zniesie podróż....pierwszy raz będzie tak długo jechał 2, 5 godzinki

reklama
Ja chyba na mazury bym się nie wybrała -KOMARY!
jak się cały czas jedzie to spoko:p my jechalismy do francji 12 godzin to dopiero była jazda! bałam się jak cholera ale poszło ok, najbardziej wkorzała mnie teściowa z boku i pies z tyłu...
powklejam Wam toszke zdjęc...
1. moja teściowa... wyprawa do francjii
2. JUZ WE FRANCJI mały zasypia po ciężkiej podróży:)
3.dziadek postanowił wybrac sie z małym na balkon ale jak twierdził czapka go wkorzałą i mu ja zdjął..
4. Nowa czapa...
5. z tatusiem..

Załączniki

• DSC01206.JPG
    DSC01206.JPG
    26,2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC01252.JPG
    DSC01252.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01256.JPG
    DSC01256.JPG
    15,4 KB · Wyświetleń: 26