reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

on jak by mogl to by spal ze wszystkimi swoimi zabawkami :-D ale malpke lubi najbardziej, ale to tylko w dzien, na noc ma tylko pieluszke, bo spi na brzuszku tylko w dzien czasem zasypia na pleckach.

reklama
Salik- mam intymne pytanko- czy pralas w dzidziowym proszku te maskotki? Bo ja szczerze mowiac nie pralam a Platynka pcha wszystko do buzi i owieczka byla juz z kazdej strony wysliniona. Mam mocne ostanowienie wyprac w sobote wszystkie pluszaki.

Oliwierkowi coś sie ostatnio stalo i od 3 dni placze przy kąpieli.tylko wsadzę do wody i placz.musze go kąpać ekspresem bo sie drze.a wcześniej nawet po 10 minut mogł sie pluskać i piszczał z radości.
A nic takiego się nie stało żeby mógł sie wystraszyć................

nawet jesli bym chcial ja wyprac to nie moge bo ona wydaje z siebie dzwiek jak malpka i jak bym ja wyprala to pewnie przestala by go z siebie wydawala wiecej (uśmierciłabym Małpeczke :-D ), nie nie pralam zadnych jego zabawek, po ziemi sie nie cioraja tylko sa w jego raczkach i buzi narazie nic mu nie bylo od tego wiec nie bede tego robic narazie, nie moge go tez w tak sterylnej klatce chowac bo wychowam malego alergika na starosc. ja wogole nie piore w jelpach ani innych takich, od poczatku piore w persilu sensitive i plyn do plukania silan sensitive i maly go toleruje bez problemu.

U nas 3 w poludnie- leje jak cholera! zaraz maz podstawi mi auto pod dom i jade po kolezanke, pakujemy dzieciaki i ruszamy. Troche sie boje bo to jednak kawal drogi 130 mil czyli ponad 200 km i inny stan. Pierwszy raz bede jechac sama do Pensylwani bo zawsze maz jechal drugim autem i wiedzialam ze jest gdzies w poblizu. Na wszelki wypadek wezme GPS jakbym przegapila zjazdy z autostrad albo co? jak sie nie odezwe do poniedzialku to znaczy ze zaginelam na pustyni hihihii.:-D:-D Maz ma dojechac dopiero w nocy

esti moje dziecko lubilo kapiele i lubi do tej pory bardzo my w lazience spedzamy po 30 minut ale jak skonczyl 2 miesiace to katorgą stala sie pielegnacja po kąpieli! Po wyjsciu z wanny jest taki wrzask ze chyba cale osiedle go slyszy i musze expresem go oliwkowac czyscic uszy, nos itd. i tez nie wiem co mu sie stalo do 2 miesiąca bylo ok a teraz to jest masakra po wyjsciu z wanny.

Salik- uspokoilas moje sumienie. Bo wszystkie moje kolezanki praly a ja jako jedyna jeszcze nie.
Nie usmiercaj malpki!!!!!!!!!!!!!
Ja tez malej nie trzymam w sterylnych warunkach - zreszta przy moim kocie perskim to by bylo niewykonalne

reklama
Do góry