reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dziuba, szczypi, rozumiem że nie jestem sama i Wasze pociechy tez jeszcze nic nie dostaja oprócz mleczka?
agnie, pokoik świetny, gdzie dostałaś takie naklejki? widać że mała też zainteresowana:tak:
salik, Tobi też czasem ze mną czyta:-D

Ewcia masakra mam nadzieje ze jednak ja przyjeli!!!:angry:
Kasiu biedny Kamilek..moj Kubus tak sie zachowywal jak mial skok rozwojowy a to na bank bylo to bo w ten dzien skonczyl 3 miesiace:-p
Salik to ja jestem jakis leb.....ze nie potrafie pliku wyslac:wściekła/y:a tak sie staram ...:zawstydzona/y:hm pokombinuje moze jeszcze na serwer jakis darmowy wrzucic chyba ze ktorac ma jakis pomysl jak mi pomoc??:sorry2:
a moj Bubus sie przestawil je o 20 pozniej przez sen sie wierci i je ok 24 a pozniej o 5-6 wiec superowo:rofl2:
Pumi ale fajoski prezent a jak ladnie wygladasz z corcia!!!!:happy:
Salik Wiktus jaki oczytany bedzie od najmodszego zaczyna:laugh2:
Agne moj Bubus odkryl to samo piszczy masakrycznie:-D

Agne dzielo scienne przepiekne!!:tak:a moj Bubus ma taka swoja ksiazeczke zalaminowana ktora w srodku piszczy jak sie nacisnie jest nia zafascynowany zaraz ja Wam pokaze;-)
Pandi a jak tam synus ???dalej tak broi bo moj juz sie uspokoil i widze ze zrobil spory krok do przodu:tak:a ja tez tylko na cycusiu go mam i tylko jabluszko mu czasem daje starte i troszke soczku co wycieknie;-)

poczytalam teraz o tych skokach rozwojowych i to chyba bedzie to .no albo te zabki. niewiem ale dzis wieczorm o ile kamil usnie to padne razem z nim o 20.00 chyba.
Ewa dobrze ze ja wreszcie raczyli przyjac .szkoda slow

reklama
Basiu, wyczaiłam jego nowy rytm dnia i jest lepiej ale strasznie chce się do mnie przytulać ostatnio, pulpecik kochany. Trochę przestał tak gadać - bo jak się nauczył to zafascynowany gadał jak szalony, teraz uczy się obracać na leżąco na brzuszku i ćwiczy zawzięcie siadanie - jak tylko jest w półsiadzie albo chociaż podparty wyżej poduszką na leżąco to się spina, głowa w powietrzu i... aż się boję:rofl2:

Do góry