reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej dziewczyny. widze, ze wy tez niektore nieprzespane noce..- u mnie to samo- nicola tak wyla ze w ogole nie mozna bylo jej uspokoic.jak zasnela to tak niespokojnie, ze caly czas musialm trzymac jej reke na policzku, bo inaczej od razu oczy otwarte! poznie tak kolo polnocy zasnela, jak sie polozylam, a akurat do mojego meza zadzwonil brat, ktory mieszka we wloszech i znow nicola sie obudzila z placzem i nastepna godz z glowy:sorry2: polozylam ja do nas na lozko jak zasnela i na szczescie spala do 4:)tak:)zjadla i znow zasnela do 6, a od 6 to tez dopiero teraz spi...hmmm... a taka ladna pogoda:-) chcialam z nia pojsc na spacerek, moze na jakies zakupki ale sie troche boje w takiej sytuacji... no nic zobaczymy...:tak:
a esti- ja stwierdzam, ze olis i nicola beda dobrana para- maja takie same pomysly:szok::-D jak nie jest przypieta to tak samo sobie poczynia jak olis:tak:
a kwiatuszki dla Olisia od nas :))

reklama
STO LAT Oliś!!! życzy asia i kumpel Kacperek:p
Kacperek też spał niespokojnie, o 2 mi sie obudzi i musiałam go nosic:(
rano na 8 byliśmy pobrać krew ,zobaczymy jakie wyniki czy już wszystko ok i jutro do pediatry.Mały zasnąl wiec ide sie zdrzemnąć .
Śliczna pogoda więc dziś napewno nie przegapimy spacerku:*
Jeszcze raz dużo zdrówka dla Oliwieka:*:*:*:*

Natalia tez spi jak mysz pod miotla o 4 sie obudzila i miala gdziies spanie, wczesniej wystarczylo ze dalam jej smoczka i pieluszke kolo buzi i momentalnie zasypiala, a teraz musze ja bujac na rekach, moze potrzebuje mojej bliskosci, teraz tez siedzi u mnie na kolanach bo nie chce lezec.
Esterka Natalka tez sciaga skarpetki, chyba ich nie lubi.
Witam nowe mamusie

reklama
Olisiek wszystkim ślicznie dziękuje za życzenia:tak::tak:
Ewa ja widziałam ten wózek na żywo..moja koleżanka chce spacrówkę kupić dla Dawisiai oglądam wózki............ten wózek z tego względu ze jest 3 kołowy to jest mało stabilny.......bo jak bujałyśmy nim na boki to leciał na bok i siedzenie jest bardzo płytkie.tzn pod pupą o to chodzi...Dawis ma pół roku i jak siedział to nogi mu zwisały

Do góry