reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie moge nic w chacie zrbic w ciagu dnia spi 3 razy po 40min a tak na sec nie moge od niej odejsc, bo zaraz pisk na wysokie C:rofl2:

Mamy to samo!Tylko u mnie na szczęście bez pisku na C ale jest za to wrzask jakbym ze skóry obdzierała

reklama
oki udalo mi sie wszystko dopiero doczytac w miedzyczasie napisalam dwa posty bo pozniej po doczytywaniu was niepamietam nigdy co mialam napisac.
Justyna witam ciebie rowniez .cos mi sie zdaje ze widzialam twoje wypowiedzi juz na innym watku.
po tym co doczytalam widze ze nietylko ja mam problem z kamilkiem . wszystkie dzieci sa placzliwe i chca naraczki. i niespia w nocy .mnie juz glowa boli. a niema mnie kompletnie kto odciazyc .nic niemam w domu posprzatane ,jeszcze jakby bylo malo to zamoczylam wczoraj fasole i bede robi fasolke po bretonsku na obiad.
Olis wszystkiego na naj naj z okazji 5 miesiaczkow:-):-):-)

jak zasypia nicola:;-)
1,2 na pytanie czemu nie spi smieje sie i piszczy
3 przysypia jak mama trzyma reke na glowie:))
4 mama chciala wziac reke:))
5 ufff- zasnela

Załączniki

• niedz.pon.wt'20.05.08 037.JPG
    niedz.pon.wt'20.05.08 037.JPG
    60,7 KB · Wyświetleń: 24
  • niedz.pon.wt'20.05.08 038.JPG
    niedz.pon.wt'20.05.08 038.JPG
    60,4 KB · Wyświetleń: 26
  • niedz.pon.wt'20.05.08 070.JPG
    niedz.pon.wt'20.05.08 070.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 25
  • niedz.pon.wt'20.05.08 071.JPG
    niedz.pon.wt'20.05.08 071.JPG
    64,4 KB · Wyświetleń: 22
  • niedz.pon.wt'20.05.08 072.JPG
    niedz.pon.wt'20.05.08 072.JPG
    92,4 KB · Wyświetleń: 24
oki udalo mi sie wszystko dopiero doczytac w miedzyczasie napisalam dwa posty bo pozniej po doczytywaniu was niepamietam nigdy co mialam napisac.
Justyna witam ciebie rowniez .cos mi sie zdaje ze widzialam twoje wypowiedzi juz na innym watku.
po tym co doczytalam widze ze nietylko ja mam problem z kamilkiem . wszystkie dzieci sa placzliwe i chca naraczki. i niespia w nocy .mnie juz glowa boli. a niema mnie kompletnie kto odciazyc .nic niemam w domu posprzatane ,jeszcze jakby bylo malo to zamoczylam wczoraj fasole i bede robi fasolke po bretonsku na obiad.

Tak to jest z nami - mamami :sorry2: Kuba tez osotatnio płaczliwy ale dziś jak na razie ok...tfu tfu... wciąż śpi...
Jeśli chodzi o odciążenie to u mnie tez lipa... M w pracy od rana do wieczora codziennie... A teraz bierze jeszcze jedną fuchę co by więcek kasy było, będzie jeszcze doradcą biznesowym... :baffled:przez to jeszcze mniej będzie w domu ale jak coś się chce w życiu mieć to trzeba...a my baaardzo chcemy ... mieć większe mieszkanie...bo o domku nie wspomnę... :sorry2:

reklama
Do góry