reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kurde ile razy mam powtażac że był to makijaż próbny nie było tak cienia podkładu, pomadki, błyszczyku itd. a własnie ze oko powinno być najbardziej widoczne, własnie z lekkim brokacikiem, powinno być wyraziste bo na zdjecia wyjde jak rozlana !
Nie zycze sobie niemiłych uwag w moją strone Albi,
A poza tym dziekuje za rade własnie taki makijaz mi sie podoba! wIEM esti ze jestem po kosmetologii, ale nie Ty jedna! i są rozne opinie o moim makijażu ,jednym sie podoba innym nie, ale nie można odrazu skreślac wszystkich itd jesli nie zrobił ktoś po Twojej myśli, ten makijaż co masz na sobie na zdjęciu jest za lekki, on ma mi wytrzymac 24 h kochana.
Nikomu nie ubliżam ,ale zaczyna sie robić nie miła atmosfera w stosunku do mojej osoby!DZIĘKUJE ZA WSPARCIE!

reklama
joaa, Ty się tak nie przejmuj uwagami dziewczyn, chciały dobrze, szczerze wyraziły opinię i już, a Ty zrób tak jak się Tobie podoba:tak:, jesteś śliczna dziewczyna i żaden makijaż tego nie popsuje:-D

Nikt Ci niczego nie narzuca joaaaa, tylko każda wyraziła na ten temat zdanie, a Ty i tak zrobisz jak chcesz, w końcu to Twój ślub i wesele :-D W każdym bądź razie dobrze jest poznać opinię innych, człowiek wobec siebie jest mało obiektywny :-D
Spałam dziś do 10tej, z przerwą na karmienie małej o 6 :szok: Co z tego, jak poszłam spać o 1szej... :-D
esti, Hehe, ja nie wyobrażam sobie, jak my Duśkę spakujemy w góry, pewnie połowę rzeczy zapomnę :-D Tylko łóżeczka nie bierzemy, a materac - tam jest ogrzewanie podłogowe i położymy materacyk na podłodze, otaczając go przeszkodami, żeby sie nie turlała przez sen :-D

salik, a Wikuś jak śpi na twojej poduszce to nie boisz się że jak się przekręci w nocy to zagraża mu podduszenie?
esti, my już bylismy na dwóch takich długich wyprawie z Tobim i ja spisałam listę na dzien przed pakowaniem, bo sie bałam że czegoś zapomnę i korzystałam z niej przy drugim wyjeździe:sorry2:

ten makijaż co masz na sobie na zdjęciu jest za lekki, on ma mi wytrzymac 24 h kochana.

Akurat on wytrzymał 24 h:-)bo ja się maluję profesjonalnymi kosmetykami
Nie obrażaj się, bo skoro pytałaś się o opinię to Ci napisałyśmy
A wiadomo że w tym dniu to Ty będziesz najpiękniejsza i skoro się w nim dobrze czujesz to najważniejsze

Agnie a my specjalnie na wyjazd kupiliśmy łóżeczko turystyczne:tak:

A u mnie była babka-przeprowadza ankietę na temat karmienie dzieci zupkami..............dostałam 10 słoiczków tych duzych z Hippa, i Bobovity do prztstowania-wszytko po7 miesiącu.Teraz am w domu 20 słoików z tymi na wyjazd..........Zaopatrzenie na miesiąc mamy hihihihihihi

reklama
salik, a Wikuś jak śpi na twojej poduszce to nie boisz się że jak się przekręci w nocy to zagraża mu podduszenie?
on spal na poduszce od kad konczyl miesiac a na brzuszku od kad mu pepowinka odpadla, tyle ze teraz dostal moja duuuza poduszke moze bedzie mu sie lepiej spac jak bedzie czul nasz zapach no i ma miekko , wiec sie nie boje tego znam wlasne dziecko i wiem co moze byc. ale dziekuje za troske :-)

Do góry