reklama
Kupiłam już kiedyś tak perfumy adidasa za 5 zł, nikt nie chciał kupować bo myśleli że kradzione. A u nas czasami coś wychodzi z asortymentu i pracownicy mogą kupić to za grosze.Super......po co komu kartonik.;-)taka okzja to kup wiecej i a allegro sprzedja-jeszcze na tym zarobisz
W tym roku okupiłam się jak nie wiem. Wydałam 100 a mam garnki, łyżki, wazowe itp., salaterki, ręczniki, ubranka dla małej, zabawke garnuszek-klocuszek za 20zł(popsuty był, ale mój brat dał go koledze i naprawił) i 5 kompletów pościeli. Jak dla kogoś kto zarabia mniej niż średnia krajowa (wszyscy u mnie w pracy) to się opłacało.
Witam witam jestem w domku wykączona malowaniem ale rodzice odwdzieczyli nam sie dostalismy kase na 2 tony wegla kochani ,zdeklarowałam sie ze w wtorek umaluje jeszcze przedpokój i mały pokój.Ale czego sie nierobi dla tak kochanych rodziców.
dla wszytskich jubilatow spoznione zyczonka duzo usmiechu i radosci kazdego dnia robaczki kochane!!!:-)
Dziuba ............tak mi przykro az sie poryczalam:-
-
-
-(taka tragedia......
Joa najwazniejsze ze dobrze sie w nim czujesz a mi sie osobiscie bardzo podoba bo tez takie lubie chociaz Esti tez lubie linie pociagniete linerem i czesto sobie tak robie ;-)a kazdy lubi inny makijaz a nie taki jaki powinien byc bo ja tez nie lubie pomadek i wyjde z sytuacji jak Joa zapewne
zdjecia pociech sliczne!!!
Pumi super Cie widziec i Mimisie
Kama ale zabkunie cudowne!!!:-)
widze ze dzieciaczki ostatnio wariuja -moj rowniez ehh .....ale dajemy rade z przyszlym mezulem!!!
Esti milego wypadu!!!
cos jeszcze mialam napisac i nie pamietam wybaczcie
Bubus wlasnie sie obudzil wiec idziemy cos wszamac i na spacer bo ja dzis w pracy bylam od rana,.,,,,,a wogole wczoraj upierdolila mnie osa i w **** mi lapa spuchla wygladam jak pudzian z jednej strony -ratowalam sie juz wszystkim boli jak nie wiem i chyba jutro wylduje w szpitalu jak mi sie nie poprawi....
a kubus ziewa a mowi (nieswiadomie)mamamama...:-)
Dziuba ............tak mi przykro az sie poryczalam:-
Joa najwazniejsze ze dobrze sie w nim czujesz a mi sie osobiscie bardzo podoba bo tez takie lubie chociaz Esti tez lubie linie pociagniete linerem i czesto sobie tak robie ;-)a kazdy lubi inny makijaz a nie taki jaki powinien byc bo ja tez nie lubie pomadek i wyjde z sytuacji jak Joa zapewne

zdjecia pociech sliczne!!!
Pumi super Cie widziec i Mimisie

Kama ale zabkunie cudowne!!!:-)
widze ze dzieciaczki ostatnio wariuja -moj rowniez ehh .....ale dajemy rade z przyszlym mezulem!!!

Esti milego wypadu!!!

cos jeszcze mialam napisac i nie pamietam wybaczcie

Bubus wlasnie sie obudzil wiec idziemy cos wszamac i na spacer bo ja dzis w pracy bylam od rana,.,,,,,a wogole wczoraj upierdolila mnie osa i w **** mi lapa spuchla wygladam jak pudzian z jednej strony -ratowalam sie juz wszystkim boli jak nie wiem i chyba jutro wylduje w szpitalu jak mi sie nie poprawi....

a kubus ziewa a mowi (nieswiadomie)mamamama...:-)
Fajnych masz rodzicówWitam witam jestem w domku wykączona malowaniem ale rodzice odwdzieczyli nam sie dostalismy kase na 2 tony wegla kochani ,zdeklarowałam sie ze w wtorek umaluje jeszcze przedpokój i mały pokój.Ale czego sie nierobi dla tak kochanych rodziców.

Ja też się też poryczałam i uspokoić się nie mogę częse się cała (na dodatek wszystko wróciło do mnie jak bumerang po przeczytaniu Twojego posa).Anja - ja do tej pory jeszcze wyję!! :--
-(
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jagna domyslam sie ze tez masz jakies nie mile wspomnienia- wspolczuje ...Ja też się też poryczałam i uspokoić się nie mogę częse się cała (na dodatek wszystko wróciło do mnie jak bumerang po przeczytaniu Twojego posa).
Monika chodzi o to e sie czepiasz ze ktoras napisala cos pierwsza aktoras nie... co to za zachowanie??? bedziemy sie licytowac kto pamieta pierwszya kto ostatni ??? jak w przedszkolu ja mam ladniejsze kredki od twoich...
Jagna u nas też tak było jak sie wyprowadziłam to dopiero steli sie tacy kochani,ostatni kawałek chleba by mi dali.A jak z nimi mieszkalismy to sały czas kłutnie i wypominanie.Przez 2 lata wynajmowalismy pokój i kuchnie a dopiero od 2 lat mamy własne mieszkanie.
Ostatnia edycja:
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Joa, Twój wielki dzień za 7 dni odpocznij, zrelaksuj się, bo nerwy piękności ujmują.
jagna ma racje, uspokoj sie i sprobuj wyciszyc :-) mowilam ci wszystko bedzie gitara