reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wszystkie slodziaki cudowne i Natalka dziekuje za komplementy
jestem wsciekla bo kiecka ktora zamowilam na allegro miala byc wyslana w czwartek a dzis babeczka pisze ze mieli broblem z tkanina to tego typu sukni i wysle w ten czwartek a tu juz nie wiele czasu zostalo:wściekła/y:

A to zdjecia z restauracji
nicolka z nami
z ciocia
i sama :)

mili no to niezle:baffled: trzymam kciuki za szybka przesylke :tak:

Załączniki

• lipiec'08-III 151.JPG
    lipiec'08-III 151.JPG
    68 KB · Wyświetleń: 35
  • lipiec'08-III 154.JPG
    lipiec'08-III 154.JPG
    83,7 KB · Wyświetleń: 32
  • lipiec'08-III 170.JPG
    lipiec'08-III 170.JPG
    85,1 KB · Wyświetleń: 27
  • lipiec'08-III 147.JPG
    lipiec'08-III 147.JPG
    67,4 KB · Wyświetleń: 36
  • lipiec'08-III 179.JPG
    lipiec'08-III 179.JPG
    79,3 KB · Wyświetleń: 38
ale sie forum spierd...lo!
wiecie co? ja uwazam ze fajnie bylo jak pisalysmy we wlasnym gronie i wszystkie sie dobrze znalysmy. Potem zaczelo sie przewijac mnostwo mam, jedne zostawaly inne napisaly 5 postow i znikaly i mozna sie bylo pogubic kto, jak i kiedy? a konflikt tak naprawde zaczal sie od naszej zadymiary Monisi ktora jest zmija i nie ma nic innego do roboty tylko zatruwac ludziom zycie. Monisia- zrob nam przyjemnosc i znajdz sobie kolejne forum- nas nie zanudzaj swoimi postami:-D

Och!Jaka zadymka nam sie wykluła przez weekend :szok::-D Normalnie dajcie spokój dziewczyny bo zaraz żadnej nie będzie się chciało wejść na forum.A tak tu zawsze miło i sympatycznie.Cały czas się wraca z przyjemnością do Was.Owszem-Albi jest dosadna ale taki jej urok.I każda z nas jest inna.I pięknie!To,że tak świetnie się cały czas dogadujemy świadczy o tym,że jesteśmy tolerancyjne i elastyczne.Same plusy :tak:

Dziewczyny-dzieciaczki super...Jak zawsze miło popatrzeć!

Życzę wszystkim miłego dnia!
Ach...i ubiegnę Monikę-moja Zuzia dziś kończy 7 miesięcy.Wszystkiego najlepszego córeczko...Skoro już to sobie wyjaśniłyśmy-nikt nie zapomni i JA będę pierwsza :-D

Witam mamy Amelka jezcze spi ,dzisisj w nocy eksperyment z wodą i wiecie powiopdło sie.Amelka dopiero jadła tak o 5 mleczko a o 1 w nocy dostała wode.Dziewczyny moja niunia niebyła jeszcze na tym szczepieniu co jest jeden,kiedy powinno sie go robić?Wczoraj na chwilke wjechalismy do tesciowej i chcialam jej dać małą a ona w bek i dopiero jak ja ją wziełam to sie uspokoiła.Niewiem czy pamietała że nietak dawno zostawiłam ją uniej na cały dzien.

reklama
witam sie przy kawusi.
Aga napewno bedzie wporzadku:tak:;-)
Kasia Nikolka ma fajne budziki wlasnie takie znalazlam na allegro i prosilam wczoraj meza zeby zamowil i zapomnial a aukcja sie skonczyla i jestem zla na niego:baffled:
Natalia wali kupe:-D steka i sie cieszy:-D
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi od cioci Mili i Natalki:-)

Do góry