reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja musze sie wam pochwalic schudłam 11 kilo ale to za mało jeszcze 2 razy tyle mi brakuje do wymażonej sylwetki dam rade.Od pazdziernika rusza sie aerobik w szkole wiec sie uda.Raz w tygodniu basen a 2 razy w szkole.

reklama
a ja skladam życzenia dla Oskarka i dla Julka :) niech rosna zdrowo chlopaki !!! :-p

gratulujemy rowzniez ząbkow maluchom...

kasiu ciesze sie ze wakacje sie udaly zdjecia sa przepiekne :-)

anja mam nadzieje ze to nie zyly ... tzrymam kciuki !!!

a ja ide wkoncu w spodniach bo nie znalazlam zadnej ale to zadnej kiecki w ktorej bym wygladala chodz troche ladnie....

nutka powiedz mi jak zgubilas tyle kilogramow ???

Od dwóch miesiecy niejem nic smarzonego,tylko gotowane ,niejem ziemniaków,ani białego pieczywa nic smaruje masłem jem warzywa i owoce i oczywiscie jezdziłam rowerem.Zero zup zaklepywanych ,zero sosów.Ateraz mam nadzieje że jeszcze szybciej schudne 11kilo w ciągu miesiąca bo aerobik sie zaczyna.Ajadłam dosłownie to co Amelka jej obiadki gotowałam i sama je jadłam.5 posiłków w ciągu dnia małych i w tych samych porach ,od czasu do czasu zjadłam jakies małe ciasteczko.Znajoma jezdzi do dietetyka i odbiłam sobie na ksero program żywienia dla niej i staram sie jesc to co tam jest napisane nieraz zastepuj czyms innym.

Ostatnia edycja:
cześć :-D
trochę mnie nie było u Was :zawstydzona/y: zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy :-D)
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.

Ostatnia edycja:
Witam!!!
A ja kupiłam małemu dziś 2pary śpiochów 2 kaftaniki i 2 body na długi rękaw.Zapłaciłam 37 zł...Ja tak czekam na te górne zębale ale ich jakoś u nas nie widać...
Czekasz na górne ząbki a my czekamy na jakikolwiek ząbek. Gdzie zrobiłaś takie tanie zakupy:confused::rofl2:

Oskarek dziękuje za życzenia.Jest dziś niezwykle grzeczny bo zazwyczaj jak kończył kolejny m-c miał ataki "głupawki" i marudzenia.
Celinka też wczoraj skończyła 8 miesięcy i o dziwo jak zawsze grzeczna, tak wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Marudziła, płakała z byle powodu i bawić się sama nie chciała:wściekła/y:

cześć :-D
trochę mnie nie było u Was :zawstydzona/y: zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy :-D)
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.
Ewa 95 zł za szczepienie:confused: Ja płaciłam 150zł za każdą dawkę i też się zastanawiam czy czwarta bezpłatna:confused:
Moja kuzynka za 3 dawkę płaciła 70zł, a 4 miała darmową( za wcześniejsze dała po100zł)

Noc spokojna. Katarek opanowany. Mała narazie grzeczna. Dzisiaj znowu zostałyśmy same i nawet nie możemy pójść na spacerek, bo mają tłuczeń przywieść:wściekła/y: Wczoraj mieli ale jakoś nie przywieźli:wściekła/y:
Lecimy szybciutko po chlebek i za obiadek się bierzemy.

Ostatnia edycja:
coś porobiło mi się z klawiaturą i Miki jakimś sposobem naprawił.on jest taki mały specjalista.Teraz jak wyszedł ten ząbek wreszcie się uspokoił i nawet sam zasypia w ciągu dnia i na długo.
I macie moich 2 synów

Załączniki

• Zdjęcie0107.jpg
    Zdjęcie0107.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
wiatjciw u nas dzis spokojniej ale smary mamy po pas jak Gabi widzi mnie z chusteczką juz mówi nenenene jakby nie nie:-)

i nie jeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry