reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ale się rozpisałyście.Od wczorajszego wieczora chyba ze 12 stron wyszło.:szok::szok:
U nas ciepło ale niestety pochmurno.Byliśmy już na spacerku ale zaczęło padać i wróciliśmy.:tak::tak:
teraz mały ma drzemkę.Jak wstanie i zje obiad to może jeszcze wyjdziemy jeśli pogoda pozwoli.:-D

pawimi fakt maniaczka wózków to ty jestes a nie ja ;-)
aga widzę, że u was wiosna juz blisko, Wiki leciutko ubrany, zdjecia super:-)
jagna nie przejmuj się tym różem jak ja dostałam dla małego dres 100 % poliester:angry: to go schowałam głęboko i wyjęłam jak juz był za mały:tak:

a moze Celinka lubi he he :))) tylko Ty jagna nie, jak to jest??Juz wysylam ciacho....tylko to taka typowa sniadaniowka to musisz poczekac z konsumpcja do rana :) Chyba musze do Chicago dzis jechac wrrrr, nie lubie w piatek po poludniu ....zakopie sie w korkach...a no nic, trudno :( w przeciagu pol godziny sie dowiem czy musze czy nie...dobrze ze o kase chodzi to moge sie poswiecic ewentualnie :))))))

a wczoraj kupilam malemu taka superasna kurtke dzinsowa jak na doroslego i klapki Crocs identyczne jak ma moj Oli....jest ta firma w ogole juz popularna w polsce? www.crocs.com chyba :) Kupilam tez velurowego bardzo kolorowego pajacyka takiego na teraz, swietny jest, znowu kilka bodziakow tym razem cartersa i dwa takie fajne komplety spodenki z bluzeczka na lato dyzajnerskie jeden ecko unlimited (marc ecko) a drugi phat farm....
Dziewczyny różu nikt u nas nie lubi, ale szwagierka uważa że dzieci słodko w nim wyglądają i dla syna siostrzeńca męża kupiła taki sam:szok:. No wiecie dla dziewczynki rozumiem można ale chłopcu:confused::confused::confused:
Nie jestem w stanie Was doczytać:-(
U nas ciepło, choć pochmurno, byliśmy na spacerku, mała przeszła z pół kilometra na piechotę, później w wózku zrobiliśmy jeszcze jakieś 5 km:-D Oby jutro było słonecznie, a nie tak pochmurno.

Witam jeny ale sie rozpisałyscie.U nas pogoda ładna była znajoma z porodówki wypiłysmy kawke dzieci sie pobawiły na spacerku bylismy.A ja ostatnio zaganiana niemam czasu na nic sprzątam u mamy u tesciowej na swieta i jeszcze u siebie.
Dzis zmarł mojej siostry tesciu fajny facet z niego był, raczysko go zaatakowało 4 miesiące i po chłopie.
Estera pokarz jakies dzieło męża bo mi sie własnie marzy taka książka z dziecinstwa Amelki i Wiktori i ile to kosztuje napisz proszę.

no rozpisaly sie ...bo temat wozkowy byl na tapecie he he :))) ten temat bierze wszystkie maniaczki wozkowe:) tak a propos to dzis sie budze i co widze....bialo za oknem! Przedwczoraj cos tam wspominali ze bedzie weekendowe ocholodzenie ze sniegiem ale po 20 stopniach celsjusza nie wierzylam :( no nic, jutro najdalej za dwa dni bedzie po sniegu i moja wiosna wroci :)))) narazie mam obrazek jak w wigilie he he

:szok:
ale zapisałyście stron!!!:laugh2:

ja chora, głowa mi pęka, a kręgosłup i kark to mnie napierdzielają że szok:eek::wściekła/y::eek:

jagna podziwiam twoją Celinę, bo jak ja Zośkę wypuszczam z wózka to ucieka, śmieje się i nie chce dac rączki,więc wolę ją zapakowac w wózek i jechac:confused2:
a wypuszczam ją tylko przed blokiem i na placu zabaw:baffled:

pawimi piekna kolekcja, najbardziej podoba mi sie ten trójkołowiec w niebieskie pamperki:tak: ekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
no i buzz tez mi sie podoba:laugh2:
teraz poluje na quinny speedi:-)
pawimi co o nim myslisz????? o ty nasza znawczyni:-p;-):-p

o to ten
Marktplaats.nl > Quinny Speedi wagtaile - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties

reklama
Do góry