salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
u mnie chyba nie ma sznas na wypogodzenie ... ehhh trudno, maly spi pewnie zaraz wstanie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pawimi fakt maniaczka wózków to ty jestes a nie ja ;-)
aga widzę, że u was wiosna juz blisko, Wiki leciutko ubrany, zdjecia super:-)
jagna nie przejmuj się tym różem jak ja dostałam dla małego dres 100 % poliesterto go schowałam głęboko i wyjęłam jak juz był za mały
![]()
Dziewczyny różu nikt u nas nie lubi, ale szwagierka uważa że dzieci słodko w nim wyglądają i dla syna siostrzeńca męża kupiła taki sama moze Celinka lubi he he)) tylko Ty jagna nie, jak to jest??Juz wysylam ciacho....tylko to taka typowa sniadaniowka to musisz poczekac z konsumpcja do rana
Chyba musze do Chicago dzis jechac wrrrr, nie lubie w piatek po poludniu ....zakopie sie w korkach...a no nic, trudno
w przeciagu pol godziny sie dowiem czy musze czy nie...dobrze ze o kase chodzi to moge sie poswiecic ewentualnie
)))))
a wczoraj kupilam malemu taka superasna kurtke dzinsowa jak na doroslego i klapki Crocs identyczne jak ma moj Oli....jest ta firma w ogole juz popularna w polsce? www.crocs.com chybaKupilam tez velurowego bardzo kolorowego pajacyka takiego na teraz, swietny jest, znowu kilka bodziakow tym razem cartersa i dwa takie fajne komplety spodenki z bluzeczka na lato dyzajnerskie jeden ecko unlimited (marc ecko) a drugi phat farm....