Monika77
Fanka BB :)
Karlam trzymaj się i łykaj te antybiotyki. A przede wszystkim leż i nie denerwuj się wszystkim na zapas. Twoim najważniejszym zadaniem jest donosić Michasia do bezpiecznego terminu, więc oszczędzaj się
;-):-)
MariaOla ja też mam wizytę 18.12. To jest moja ostatnia wizyta w tym roku u gina, bo później NFZ zamyka jego gabinet
Ciekawa jestem kiedy będę miała następną - po dwóch czy po trzech tygodniach.
Moja macica też już trenuje od kilku tygodni. Ginek mówił mi już na poprzednich chyba dwóch wizytach, że szyjka jest minimalnie skrócona, ale to normalne na tym etapie ciąży. A w tym tygodniu zaczyna mnie mały napierać w dół, więc jestem ciekawa czy przypadkiem szyjka nie zaczęła się skracać jeszcze bardziej, albo już rozwierać. Zobaczę co mi powie ginek jak tam zajrzy ;-)
;-):-)MariaOla ja też mam wizytę 18.12. To jest moja ostatnia wizyta w tym roku u gina, bo później NFZ zamyka jego gabinet
Ciekawa jestem kiedy będę miała następną - po dwóch czy po trzech tygodniach.Moja macica też już trenuje od kilku tygodni. Ginek mówił mi już na poprzednich chyba dwóch wizytach, że szyjka jest minimalnie skrócona, ale to normalne na tym etapie ciąży. A w tym tygodniu zaczyna mnie mały napierać w dół, więc jestem ciekawa czy przypadkiem szyjka nie zaczęła się skracać jeszcze bardziej, albo już rozwierać. Zobaczę co mi powie ginek jak tam zajrzy ;-)