reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Niestety nie. Cały czas jest tak samo. Owszem rusza się ale główka jest ciągle koło prawego żebra. Wcześniej myślałam że to pupcia. Tak sobie jest na pewno od około tygodnia, wcześniej siedziała z lewej. No i już waży ponad 3 kilo, więc ma tam chyba ciasno

reklama
teraz nie jest wskazane głaskac brzuszek, przynajmniej w moim przypadku
byłam dziś u lekarza, bo od kilku dni czuje bóle w miednicy, kroku, takie parcie jakby, w dodatku doszly do tego bóle krzyża. zaczęłam chodzić jak kaczka itp
nie jest dobrze , ostatnia infekcja jaką miałam górnych dróg oddechowych bardzo mi zaszkodzila. grozi mi przedwczesny poród. dzidzio układa sie główka w dól i pcha się do wyjścia. szyjka bardzo mi się nagle skrócila. w kilka dni dosłownie. ma 2 cm. lekarz kazał się kategorycznie położyć i leżeć, na lewym boku-bo wtedy dzidzio ponoć rośnie. i lezec, lezec i tylko lezec. jak poszaleje to zaraz urodze, moge nawet w tym roku. ja bardzo bym chciała poczekać do 2007 ale nie wiem co jest mi pisane. bardzo sie dzisiejsza wizyta zestresowałam, zmartwiłam, zdołowałam. jestem dopiero 33 tydz 5 dzień. przecież to stanowczo za wcześnie. boję się o swoje malenstwo. co z nim będzie. czy w razie porodu jest juz wystarczająco silne by dac sobie rade na tym świecie?!
pozdrawiam Was kobietki i wypoczywajcie jak najwięcej

Ewa-Elexi to słuchaj co lekarz mówi i odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze:tak: bierz przykład z Asiorka on biedna leży już chyba z 3 tygodnie dla dobra maleństwa, co by się za wcześnie nie urodziło :tak::-)

Ewa-Elexi na pewno będzie wszystko dobrze. Będziemy trzymać kciuki żebyś wytrzymała do stycznia. A jakby coś, to maleństwo na pewno sobie poradzi.
Trzymaj się i odpoczywaj.

dziękuje za slowa otuchy, dziś juz lepiej ale wczoraj byłam podłamana całą tą sytuacją i bardzo zaskoczona, choć mogłam się spodziewac o nie czulam się najlepiej
leżę cały czas w lóżeczku, dla dobra dzidziusia. chodzę tylko do łazienki. wszyscy o mnie dbają, nie pozwalają się ruszać, wszystko przynoszą itp
ale wiecie jak to jest, jak trzeba przymusowo leżeć to po 2 dniach ma się dość. a jak człowiek by nie mógł leżeć to nieraz bardzo by chciał i wszystko za to oddał by poleżeć.
ale jak trzeba to trzeba. czego się nie robi dla dobra dzidzi. ob tylko z nim było wszystk dobrze. dostałam leki i mam lezec, lezec, jeszcze raz lezec.

Ja tez tylko leze mam pozwolenie na wyjscie do lazienki i zerkniecie na bb:-D Najbardziej mi sie podba ze Paweł sprzata a ja nim dyryguje:-D :-D :-D Umyj to .. zrób tamto ..tam niedokładnie wytarłes kurze;-) :-D narazie sie nie buntuje....... jestem tylko zła na jedna rzecz...omina mnie przedswiateczne zakupy:baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a ja je tak uwielbiam ..auuuuuuuuuu wyc mi sie chce......;-)

Fajne to jest jak tak można sobie podyrygować. Chociaż ja jestem taka, że i tak muszę coś robić.....
Ale umycie okien, prasowanie ciuchów męża, odkurzanie, to chwilowo nie moja działka :-D

reklama
Fajne to jest jak tak można sobie podyrygować. Chociaż ja jestem taka, że i tak muszę coś robić.....
Ale umycie okien, prasowanie ciuchów męża, odkurzanie, to chwilowo nie moja działka :-D

to wychodzi na to że tylko ja robię te wszyustkie rzeczy:baffled: :confused:
dziś sprzątnełąm całę meiszkanie, włącznie z odkurzeniem, umyciem wanny i całej reszty w łązience. nawet jedną firanke zawiesiłam.
i coś mnei kurczaczki brzuch twardnieje dosc czesto:baffled: dobrze ze nie boli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry